Amikor elúszik a haj...óooh..:-)

Had meséljek el egy tanulságos történetet. Egyik érdeklődőnk küldte face-en:  "Volt, pothajam Igazi szép volt, de, mikor le került, alig, volt, hajam. Akkor. mire, is, jó, a. Pothaj. Nekem. keratinos. volt, azt. mondta,a,fodraszom.,nem, teszi, tönkre, a, hajamat, de, hazudott, mert, tönkretette, sajna. én, már, nem, merek, semmi, újat, inkább, próbálom, az, enyémet, helyre.hozni,ha,tudom".

Igen. sajnos nagyon sok az inkorrekt fodrász, aki csak a saját érdekeit tartja szem előtt, ezért nem mondja el a teljes igazságot a vendégének. Mindezt csak azért mert ő annak idején egyfajta technológiába beinvesztált és neki az az érdeke, hogy azt nyomja minden áron. Ezzel óriási károkat okoz nemcsak a szakmának, de az egyébként működőképes és jó hajhosszabbítások image-ét is rombolja. Ezek után érthető, ha a vendég csalódott és bizalmatlan minden új iránt.

Mi akkor a megoldás? Őszinték leszünk: ha már csalódott valakiben, akkor azt már nagyon nehéz helyrehozni. Jobb megelőzni a bajt. Mi csak jó tanácsokkal szolgálhatunk.

Ha ezt a konkrét példát nézzük, a HairContrast dán anyacégünk pont a keratinos hajhosszabbítás káros hatásai miatt fejlesztette ki a Tape On&Off fantázianévvel ellátott vadonatúj bőr és hajbarát technológiát,

Ezen a linken meg is tekintheted weboldalunkon:

http://haircontrast.hu/termekeink/tape-on-and-off/tape-on-and-off-klasszikus-hajhosszabbitas   

Épp azért, hogy minimálisra redukálhassa a roncsolódó haj, vagy allergiás fejbőr miatt jogosan elégedetlenkedő vendégek számát. Sajnos, viszont ez egy már csalódott vendég számára sovány vigasz..:-(

testbildhoch.jpg