Bezárva...

Ilyenkor megfogalmazódik benned néhány kérdés.

Tudjuk, hogy most nem ez a legnagyobb probléma, de mivel Téged is érinthet ezért hasznos beszélni róla. A legfontosabb kérdések megvitatására ott vannak a médiumok, mi inkább azzal foglalkozunk, ami a mi felelőségünk feléd. Anno pénzt fizettél nekünk hajpótlásodért, érthető, ha nem szeretnéd, ha kárba veszne. Ebben próbálunk meg segíteni Neked.

Hogyan kezeld hajpótlásod házi karantén idején?

1., Nem mozdulsz ki otthonról?

A legegyszerűbb megoldás, ha egyszerűen leveszed és félreteszed addig, ameddig ismét emberek közé nem mész. Ezzel értelemszerűen ki lehet tolni a hajpótlás élettartamát mivel minimális az igénybevétel.

2., Naponta egyszer kimozdulsz otthonról néhány órára? 

Akkor érdemes a ragasztóanyaggal spórolni. Megcsinálhatod azt, hogy több részre vágod a ragasztóanyagot, így több alkalommal fel tudod használni azt az újra ragasztózásnál.

3., Elfogyott a kellékanyagod, utánpótlás kellene? 

Nyugodtan rendeld meg webáruházunkból a kívánt ragasztóanyagot, vagy oldószert. Lehetőségeinkhez mérten megpróbálunk minden rendelést teljesíteni. A postázás átfutási ideje viszont sokkal hosszabb lesz, erre készülj fel.

4., Hajpótlást szeretnél rendelni?

Sajnos a hajpótlások beszerzése Dániából a logisztikát is érintő megszorító intézkedések feloldásáig szünetel. Ennek ellenére érdemes megrendelned a kívánt terméket, mert ez bármikor megváltozhat. Amint újra lehetőségünk nyílik rá, azonnal beszerezzük számodra a kért pótrészt.

Extrém helyzet, szokatlan szituációk. Nem csoda, ha kérdésed lenne. 

Keress minket bizalommal: Hívj a 0620-500-2230-as számon, vagy írj emailt az info@haircontrast.hu címre.

Addig is:

_maradjotthon.png