6 tipp. Ezért érdemes HairContrast-tal dolgoznod!

Mi lehet az a két legfontosabb kérdés, ami átfuthat egy fodrász agyán, amikor először szembesül a HairContrast hajpótlásaival?

Megéri nekem ezzel foglalkoznom?

Van-e egyáltalán igény rá?

Az első kérdésre tényekkel válaszolunk a jó áttekinthetőség érdekében pontokba szedve.1., A korrekt bevételek legfontosabb feltétele egyrészt a jó eladhatóság, másrészt a folyamatosság.

-   A jó eladhatóság a HairContrast hajpótlások felhelyezésével és cseréjével, valamint a termék árából és a munkafolyamatok díjából érhető el.

-   A folyamatosság a hajpótlások rendszeres karbantartásának köszönhetően, az állandóan visszatérő vendégekből tevődik össze.

2., Ha szeretnéd, hogy szolgáltatásod egyediséget képezzen a piacon, amint régiódban csak tőled kaphat meg a vendég, akkor szintén érdemes felvenned szolgáltatási körödbe a HairContrast hajpótlásokat.

3., Ha nem akarod, hogy gazdasági válságok, vagy járványok miatt vendégköröd, vagy tevékenységed folyamatossága veszélybe kerüljön, akkor prémium kategóriás szolgáltatást kell választanod, mert így az ezt megfizetni képes vendégkörödet nem fogja megrendíteni bármilyen társadalmi és gazdasági változás is következik be az elkövetkező évek során. Egyszerűen fogalmazva, ha vendégköröd a jobb anyagi helyzettel rendelkezőkből áll, nagy valószínűleg nem kell attól félned, hogy bármikor is lemorzsolódnak tőled, mert nem tudja megfizetni szolgáltatásod.

A második kérdésre konkrét példákkal reflektálunk.

1., Lehet-e egy szolgáltatás silány, rossz minőségű, okozhat-e csalódást, hogyha a Dániában 1999-ben alapított HairContrast világcéggé nőtte ki magát 10 év alatt? Ha a világ több mint 20 országában népszerű egy szolgáltatás, akkor annak már kellő bizonyítéknak kell lennie arra, hogy hajpótlásai mennyire lehetnek közkedveltek a felhasználók körében.

2., Hazánkban is több száz vendégünknek sikerült már megoldanunk hajproblémáját. Ez azt bizonyítja, hogy nagyon komoly az igény arra, – különösen a 40 feletti hölgyek körében – hogy elveszni tűnő nőiességüket, önbizalmukat minél hamarabb visszakaphassák egy olyan hajpótlással, ami azonnal és nem hosszú hónapok múlva nyújt számukra megnyugtató megoldást.

3., Az igazán meggyőző érv, viszont nem a mi szájunkból kell elhangozzon. Hiteles vélemény ugyanis az, amit azok a felhasználók mondanak el, akik már kipróbálták hajpótlásainkat.

Az alábbi videóban egy HairContrast hajpótlást viselő kedves vendég foglalja össze tapasztalatait.