Hair Contrast Hajpótlások

2021\09\19

Költözünk!

Blogunk nem szűnik meg, csak átalakul!

Éveken át ezen az oldalon olvashattál színes érdekes cikkeket hajpótlásainkról, hajápolóinkról. Úgy gondoltuk viszont, hogy ideje szintet lépnünk. A jövőben sokkal mélyebb szakmai írásokkal segítünk abban, hogy tisztán láss. Fodrász és hajgyógyász szakemberek mondják el véleményüket a hajproblémákról és azok megoldásairól. Mindezt most már a honlapunkon. Kíváncsi vagy rá?

Kattints a linkre:  https://haircontrast.hu/blogok/

Sok szeretettel várunk.

haircontrast_blog.png

sampon fodrász póthaj paróka kopaszodás fodrászat pepi hajpótlás hajápoló termékek HairContrast hajvaj Tparting Hajritkulás HairContrast blog Fejtető dúsítás Nordic Tape System Fejtetődúsítás alopécia alopécia kezelése whitemineral Flex Extension New Me Solution hajhiány

2021\02\28

6 tipp. Ezért érdemes HairContrast-tal dolgoznod!

Mi lehet az a két legfontosabb kérdés, ami átfuthat egy fodrász agyán, amikor először szembesül a HairContrast hajpótlásaival?

Megéri nekem ezzel foglalkoznom?

Van-e egyáltalán igény rá?

Az első kérdésre tényekkel válaszolunk a jó áttekinthetőség érdekében pontokba szedve.1., A korrekt bevételek legfontosabb feltétele egyrészt a jó eladhatóság, másrészt a folyamatosság.

-   A jó eladhatóság a HairContrast hajpótlások felhelyezésével és cseréjével, valamint a termék árából és a munkafolyamatok díjából érhető el.

-   A folyamatosság a hajpótlások rendszeres karbantartásának köszönhetően, az állandóan visszatérő vendégekből tevődik össze.

2., Ha szeretnéd, hogy szolgáltatásod egyediséget képezzen a piacon, amint régiódban csak tőled kaphat meg a vendég, akkor szintén érdemes felvenned szolgáltatási körödbe a HairContrast hajpótlásokat.

3., Ha nem akarod, hogy gazdasági válságok, vagy járványok miatt vendégköröd, vagy tevékenységed folyamatossága veszélybe kerüljön, akkor prémium kategóriás szolgáltatást kell választanod, mert így az ezt megfizetni képes vendégkörödet nem fogja megrendíteni bármilyen társadalmi és gazdasági változás is következik be az elkövetkező évek során. Egyszerűen fogalmazva, ha vendégköröd a jobb anyagi helyzettel rendelkezőkből áll, nagy valószínűleg nem kell attól félned, hogy bármikor is lemorzsolódnak tőled, mert nem tudja megfizetni szolgáltatásod.

A második kérdésre konkrét példákkal reflektálunk.

1., Lehet-e egy szolgáltatás silány, rossz minőségű, okozhat-e csalódást, hogyha a Dániában 1999-ben alapított HairContrast világcéggé nőtte ki magát 10 év alatt? Ha a világ több mint 20 országában népszerű egy szolgáltatás, akkor annak már kellő bizonyítéknak kell lennie arra, hogy hajpótlásai mennyire lehetnek közkedveltek a felhasználók körében.

2., Hazánkban is több száz vendégünknek sikerült már megoldanunk hajproblémáját. Ez azt bizonyítja, hogy nagyon komoly az igény arra, – különösen a 40 feletti hölgyek körében – hogy elveszni tűnő nőiességüket, önbizalmukat minél hamarabb visszakaphassák egy olyan hajpótlással, ami azonnal és nem hosszú hónapok múlva nyújt számukra megnyugtató megoldást.

3., Az igazán meggyőző érv, viszont nem a mi szájunkból kell elhangozzon. Hiteles vélemény ugyanis az, amit azok a felhasználók mondanak el, akik már kipróbálták hajpótlásainkat.

Az alábbi videóban egy HairContrast hajpótlást viselő kedves vendég foglalja össze tapasztalatait. 

 

2020\11\12

Újhullám...

   A helyzet más, mint tavasszal. Akkor alig volt fertőzött, mégis leállt a gazdaság, most tombol a vírus, a termelés pedig zavartalan. Tetszik, nem tetszik, mindenki saját vérmérséklete szerint ítélje ezt meg, egy dolgot tehetünk, alkalmazkodunk a helyzethez... 

   A jól kinézetre való hajlam minden igényes ember életének egyik alapvetése. Ez nem változik akkor sem, ha tartósan a négy fal közé kényszerül az ember. Most ráadásul nincsenek olyan szigorítások mint tavasszal, így jöhetünk-mehetünk, tehát a külső megjelenés is ugyanolyan fontos maradt, mint normál élethelyzetben. Igaz ez azokra a hajpótlásokat viselő vendégeinkre is, akiknek létfontosságú, hogy hajproblémáikat ne vehesse észre környezete.

   A kérdés, változik-e bármi is azáltal, hogy újra korlátozások vannak? A válasz igen is, meg nem is. A hajpótlások és a kellékanyagok, úgymint ragasztók és oldószerek ellátása folyamatos, a postázási idő viszont jelentősen megnövekedett.

   Mit jelent ez a gyakorlatban? Eddig egy hajpótlás a rendeléstől számított egy héten belül megérkezett. Most ez az időintervallum akár 1 hónap is lehet. Érthető. A rendelési folyamat során többek között terméket előállító gyárakkal és szállítást végző logisztikai központokkal is találkozik a csomag. A magas esetszámok miatt óhatatlanul belefuthat olyan helyzetbe, hogy az adott gyár, vagy logisztikai részleg napokra leáll egy fertőzés gyanús alkalmazott miatt a negatív teszteredmény megérkezéséig. 

Az egyetlen megoldás, a türelem. A helyzet elfogadása és a hozzá történő alkalmazkodás. 

...és a bizakodás, hogy hamarosan túl leszünk rajta...

hair.png

2020\10\15

Hiszed ha látod...

Amikor már nem dőlsz be a reklámoknak.:-)

Napjaink információ dömpingjében sokszor nehéz megkülönböztetni a valós és a valótlan híreket, különösen igaz ez a reklámokra. A hirdetések ugyanis mindig a legjobb színben tüntetnek fel egy terméket, mivel ez szolgálja a termék forgalmazójának érdekeit. Ha korrekt információkat szeretne begyűjteni az érdeklődő, akkor azokkal kellene kapcsolatba lépnie, akiknek már van tapasztalatuk egy adott termék vagy szolgáltatás használatával kapcsolatban.

Nincs ez másként hajpótlásainkkal kapcsolatban sem. Ha nem szeretnénk, hogy vevőink csalódjanak termékünkben, akkor kötelességünk valós és hiteles információkat nyújtanunk szolgáltatásainkról. Ehhez viszont nem a mi szavunkra van szükség, hanem azokéra, akik már kipróbálták.

Íme a tisztán látás végett két vélemény. Egy Hölgy és egy Úr vall arról, milyen tapasztalatokat szereztek hajpótlásukkal kapcsolatban:

Íme Kriszti véleménye Tparting pepi póthajáról:

Majd Csabi vall Top Extension hajprotéziséről:

Telefonos segítség: 06205002230

Fodrász partnereink: https://haircontrast.hu/partnereink/

De a döntés úgyis a Tiéd...:-)

2020\09\17

Minden hajproblémád lefedik megoldásaink.

Ha hajritkulásod van, akkor Tparting. Ez egy olyan pepi pótrész, ami úgy fed, hogy a környezeted azt fogja hinni, hogy ez a saját hajad. Mert olyan természetes hatású.
Ha kopaszodásod van, akkor New Me. Erről a hajprotézisről azt mondták vendégeink, hogy olyan érzésük volt, mintha kinőtt volna a saját hajuk.
Ha hajhullásod van, akkor a Secret Tonic hajnövesztőt ajánljuk. Szándékosan nem reklámoztuk addig, amíg a tesztjei nem voltak olyan meggyőzőek, hogy jó szívvel ajánlani tudjuk. Tapasztalataink szerint, már 3 hónap után látványos változás áll be a hajsűrűségben, a teljes kúra 6 hónapig tart.

Ezt mondjuk mi! De nem ez a lényeg, hogy mi mit gondolunk róla, hanem az, hogy vendégeink miként vélekednek róla miután használták.

Ezért most megmutatjuk azt is:

 Ha kipróbálnád, kérj időpontot lakhelyedhez legközelebbi szakemberünktől.
Kattints a telefonszámra és már hívhatod is!

Budapest - Murányi Katalin - +36209261512
Kecskemét - Katona Angelika - +36306494413
Miskolc - Tresó Erika - +36205561972
Debrecen - Ungvári Krisztina - +36209877615
Dunaújváros - Balogh Andrea - +36205405485
Szabadegyháza - Szőnyegi Zsuzsa - +36208019511
Nagykanizsa - Peinsting Rita - +36704099030
Tolna - Kovács Renáta - +36305206146
Vásárosnamény - Toldi Juhász Renáta - +36703251278
Mezőtárkány - Halászné Mátyus Rita - +36205367073

 

2020\04\03

Bezárva...

Ilyenkor megfogalmazódik benned néhány kérdés.

Tudjuk, hogy most nem ez a legnagyobb probléma, de mivel Téged is érinthet ezért hasznos beszélni róla. A legfontosabb kérdések megvitatására ott vannak a médiumok, mi inkább azzal foglalkozunk, ami a mi felelőségünk feléd. Anno pénzt fizettél nekünk hajpótlásodért, érthető, ha nem szeretnéd, ha kárba veszne. Ebben próbálunk meg segíteni Neked.

Hogyan kezeld hajpótlásod házi karantén idején?

1., Nem mozdulsz ki otthonról?

A legegyszerűbb megoldás, ha egyszerűen leveszed és félreteszed addig, ameddig ismét emberek közé nem mész. Ezzel értelemszerűen ki lehet tolni a hajpótlás élettartamát mivel minimális az igénybevétel.

2., Naponta egyszer kimozdulsz otthonról néhány órára? 

Akkor érdemes a ragasztóanyaggal spórolni. Megcsinálhatod azt, hogy több részre vágod a ragasztóanyagot, így több alkalommal fel tudod használni azt az újra ragasztózásnál.

3., Elfogyott a kellékanyagod, utánpótlás kellene? 

Nyugodtan rendeld meg webáruházunkból a kívánt ragasztóanyagot, vagy oldószert. Lehetőségeinkhez mérten megpróbálunk minden rendelést teljesíteni. A postázás átfutási ideje viszont sokkal hosszabb lesz, erre készülj fel.

4., Hajpótlást szeretnél rendelni?

Sajnos a hajpótlások beszerzése Dániából a logisztikát is érintő megszorító intézkedések feloldásáig szünetel. Ennek ellenére érdemes megrendelned a kívánt terméket, mert ez bármikor megváltozhat. Amint újra lehetőségünk nyílik rá, azonnal beszerezzük számodra a kért pótrészt.

Extrém helyzet, szokatlan szituációk. Nem csoda, ha kérdésed lenne. 

Keress minket bizalommal: Hívj a 0620-500-2230-as számon, vagy írj emailt az info@haircontrast.hu címre.

Addig is:

_maradjotthon.png

2020\03\07

"Ápol, s eltakar"

Mert egy hajápoló és egy póthaj csak együtt igazán hatékonyak!

Érdekes ellentmondással találkozhat a kedves érdeklődő, amikor kapcsolatba kerül termékeinkkel és szolgáltatásainkkal. Mert tulajdonképpen mit is tekintünk igazán jó vásárnak? Ha minél olcsóbban jutunk hozzá, minél jobb minőségű termékhez. Ez természetes igény és érthető, ha törekszik is rá az ember. De a való világ egészen máshogy működik. Ma már nem lehet nagyon olcsón hozzá jutni igazán minőségi termékekhez. Tovább megyek. Az, aki igazi minőségre vágyik, az tisztában is van ezzel. De elég a rébuszokból, beszéljenek a konkrétumok. Nézzük meg, hogy is néz ki mindez egy HairContrast hajpótlás esetében:

Egy ritkuló haj tönkre tudja tenni elszenvedőjének mindennapjait. Annak, hogy ez az érzés megszünjön és nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb mindennapokban éljen az ember, annak ára van. Ehhez ugyanis szükséges egy olyan hajpótlás, ami olyan természetes hatású, hogy egyáltalán nem tűnik hajpótlásnak, mert tökéletesen simul az eredeti hajba. Képzeljük csak el: nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor összesugnak valaki háta mögött, hogy: - "nézd csak meg azt a frizurát, ez tuti parókát hord" Szóval a nyugodtsághoz hozzátartozik az is, hogy jó érzés tükörbe nézni, mert senki nem mondaná meg, hogy kopaszodsz és ez az érzés hosszú ideig elkísér. Igen, ennek ára van. Mert nem elég hozzá minőségi hajpótlást vásárolnod, azt is meg kell oldanod, hogy hű társad lehessen hosszú ideig a mindennapokban. Ehhez viszont gondosan ápolnod kell azt a pótrészt.

"A póthaj olyan mint a virág: mindig gondosan ápolni kell, ha azt akarjuk, hogy hosszú ideig szép legyen" - ezt cégünk dán tulajdonosa Peter Andersen mondta. Nem a levegőbe beszélt. Szeretnél úgy kelni minden nap, hogy nyugodtan nézel a tükörbe? Szeretnél úgy emberek közé menni, hogy  elismerő pillantások kísérnek, ha a frizurádra néznek? Ennek ára van! Meg kell fizetned a nyugodt napokat, a bókokat. Nem elég egy jó póthajat vásárolnod, fent is kell tartanod annak selymességét, rugalmasságát, fényét, lágy esését. Ápolnod és gondoznod kell, minden nap. Amikor tehát póthajat készülsz vásárolni, kalkuláld bele azt is, hogy ápoló anyagokat is kell venned hozzá, majd foglalkoznod vele, minden nap. Mert csak ekkor leszel maradéktalanul elégedett.

Áprilistól épp ezért minden hajpótlásunkat csak ápolóanyagokkal együtt adjuk. Mi jól járunk vele, ha több mindent vásárolsz tőlünk? Igen! Te jól jársz, ha hosszú ideig probléma mentesen viseled póthajad és nem kell gubancolódás miatt idő előtt visszahoznod? Igen! Tehát mindenki jól jár? Igen! Ez a lényeg!

Mindennek viszont ára van! De hidd el, póthajad meghálálja, majd ezt Neked!

profi_haja_polo_k.png

Ha többet szeretnél megtudni hajápolóinkról, kattints a linkre: https://haircontrast.hu/white-mineral/

2020\02\25

Mi a baj az ingyenes kozultációval?

Jól hangzott.

Jelentkezz fodrászpartnerünknél és egy ingyenes konzultáción tájékozódhatsz a lehetőségekről.

Működött... egy ideig... Aztán az idő bebizonyította, hogy nem mindenki számára előnyös egy ilyen konstrukció.

Nekünk két dolog a fontos: vendégeink és fodrászaink. Bármelyikük nem érzi boldognak magát egy rendszerben, az kihat a másikra. Jelen helyzetben a fodrász. Erre Ungvári Krisztina debreceni oktatófodrászunk hívta fel a figyelmünket.

Jogos észrevétele volt, hogy egy ingyenes konzultáció során sok olyan kíváncsiskodó érdeklődő is megfordul, akinek esze ágában sincs igénybe venni a szolgáltatást. Ez időt és energiát vesz ki a fodrászból, ami alatt bevételtől esik el, hisz más vendéget nem tudott bevállalni ez idő alatt. Ezért azt tanácsolta, hogy legyen a konzultáció ára 3.000 Ft. Ha az érdeklődő igénybe is veszi a szolgáltatást, akkor ez az összeg levonásra kerül a szolgáltatás végösszegéből. Így mindenki jól jár. A fodrásznak nem lesz anyagi kiesése, ha a konzultáción lévő érdeklődőből nem lesz vásárló, a kliens számára pedig így ingyenes marad a konzultáció, ha igénybe veszi végül a szolgáltatást.

Igazából pedig ez a legfontosabb! Egy mindkét fél számára előnyös konstrukció!

Akkor örülünk Vincent?

konzulta_cio.png

Érdekelne egy konzultáció? Íme fodrász szakembereink listája.

Válassz lakhelyedhez közeli szakembereink közül és hívd őket időpontért!

Budapest - Murányi Katalin - +36209261512

Kecskemét - Katona Angelika - +36306494413

Miskolc - Tresó Erika - +36205561972

Debrecen - Ungvári Krisztina - +36209877615

Dunaújváros - Balogh Andrea - +36205405485

Szabadegyháza - Szőnyegi Zsuzsa - +36208019511

Nagykanizsa - Peinsting Rita - +36704099030

Tolna - Kovács Renáta - +36305206146

Vásárosnamény - Toldi Juhász Renáta - +36703251278

Jászberény - Kiss Marianna - +36702443469

Mezőtárkány - Halászné Mátyus Rita - +36205367073

2019\11\13

A kopaszodás relativitás elmélete

avagy képzelt beszélgetés egy sohasem használt hajpótlásról.

Gyakran keresnek fel minket férfi érdeklődők, gyérülő homlokukra, fénylő fejtetejükre valami használható megoldásért. Többen elmesélték, hogy túl vannak már több hajbeültetésen, különböző gyógytablettákon, hajszeszt is folyamatosan használnak, de semmi látható eredmény. Bejönnek tanácsért, kikérik a véleményünket.

Most egy ilyen szituációt modelleztünk le, egy képzelt párbeszéd formájában:

VENDÉG: - Érdeklődni szeretnék a hajpótlásokról. Van valami javaslatod?

FODRÁSZ: - Természetesen van! Szerintünk inkább vesd el ezt az ötletet!

VENDÉG: - Jól értettem? Most csak ugratsz ugye?

FODRÁSZ: - Egyáltalán nem! Megmagyarázom! Gyere csak, állj ide a tükörhöz... mit látsz?

VENDÉG: - Szerinted mit látnék? Egy bazi nagy kopaszodást! 

FODRÁSZ: - Ok, de azon kívül? Ronda az arcod? Tojás a fejed? Gáz van?

VENDÉG: - Dehogy! Semmi baj nincs se az arcommal, se a fejformámmal! Pont ez az idegesítő! Ha lenne normális hajam, sokkal piacképesebb lehetnék!

FODRÁSZ: - Tévedsz! Olcsó szójáték, de nem a fejeden kell itt dolgozni, hanem a fejedben!

VENDÉG: - Tessék? Na nehogy átmenj már itt Csernus doktorba!

FODRÁSZ: - Vegyük sorban. Mit is mondtál? Semmi baj nincs a fejformáddal! Akkor minek neked haj?

VENDÉG: - Ugye ezt most nem egy komoly kérdésnek szántad?

FODRÁSZ: - Pedig, de! Bruce Willis is kopaszodott, nullás géppel végig ment a problémán és most nézd csak meg! Eszébe sincs azt a pár szál haját újra mutogatni!

VENDÉG: - Hmmm, most megfogtál...

FODRÁSZ: - Ha tehát nem akarsz mindenáron hajat, csak azért kellene, mert kopaszodsz, akkor hidd el, sokkal kényelmesebb full-kopaszon a karbantartása és a viselése is. Ja és nem utolsó sorban olcsóbb is! Persze, ha szeretted a hajad és mindenképp ragaszkodnál egy esztétikus frizurához, akkor a világért sem akarlak lebeszélni a hajpótlásról! Te döntessz!

Sakk, matt! Ezzel véget is ért fiktív szócsatánk... Most járjuk körbe, mi ebből a tanulság:

A hajpótlás jó! A hajpótlás gyors, esztétikus és szépen fed! De csak akkor válaszd, ha szeretted a hajad és úgy érzed a fejformád miatt amúgy is ápol és eltakar. Mi itt a HairContrast-nál csak felvázoljuk a lehetőségeket! Nem célunk mindenáron rád sózni valamit. Azt akarjuk, hogy jól érezd magad a bőrödben! 

Íme képen is a kopaszodás relativitás elmélete:

d9b13814b69fb95eee5f11838a8599b6.jpeg

 

2019\08\28

Minden amit a HairContrast képzésekről tudni érdemes...

A RENDSZERRŐL:

A HairContrast egy zárt értékesítési rendszerű cég. Ez azt jelenti, hogy termékeink nagy részét a lakossági érdeklődők közvetlenül nem tudják megvásárolni, csak az oktatásainkat elvégzett és a felhelyezési technikáinkat ismerő fodrász partnereinken keresztül juthatnak hozzá.

 

Miként is néz ki ez a gyakorlatban?

Vegyünk egy konkrét példát: az érdeklődő komoly hajritkulástól szenved és szeretne egy olyan kényelmes pepi póthajat, ami gyorsan megoldást nyújt hajritkulására. A weboldalunkon rátalál a Tparting termékünkre, majd felhív minket, hogy szeretné azt megvásárolni. Mi őt a lakhelyéhez legközelebbi fodrász partnerünkhöz irányítjuk, aki egy személyes konzultáció keretében megállapítja melyik méretű és színű Tparting az ideális az érdeklődőnek, majd megrendeli ezt a terméket tőlünk. Mi leszállítjuk azt fodrászpartnerünknek, aki ezt követően felhelyezi és fazonra igazítja a póthajat vendégének.

 

Miért van erre szükség?

Ha az érdeklődő közvetlenül is megvásárolhatná termékeinket, akkor bármelyik fodrász ismerősével felhelyeztethetné azt. Ebben az esetben nagy eséllyel előfordulhatna az, hogy nem szakszerű felhelyezéssel kerülne fel a Tparting. Pepi póthajainknak ugyanis speciális felhelyezési technikája van, amit oktatásainkon sajátítanak el a fodrász érdeklődők, így csak ők tudják úgy elvégezni a felhelyezést, hogy a legkevesebb esély legyen arra, hogy a vendég rossz felhelyezés, vagy egyéb hiba miatt reklamáljon a későbbiekben.

 

AZ OKTATÁSOKRÓL:

A HairContrast, hajproblémákra specializálódott cég, így olyan fodrász szakemberek képzését végzi, akik szívesen segítenének ritkuló hajú, vagy kopaszodó vendégeiken. Képzéseinknél nagyon fontos szempont, hogy a fodrászok a rendelkezésükre álló idő alatt minden olyan információt és tudást elsajátítsanak, ami a sikeres és hatékony alkalmazáshoz kell. Épp ezért csak 1-2 fős oktatásokat tartunk, mert egyrészt így bőven jut idő arra, hogy minden jelentkezőre külön odafigyelhessünk, másrészt tapasztalataink azt mutatják, hogy a fodrászok is sokkal jobban érzik magukat egy családiasabb hangulatú oktatás keretében. Nagy létszámú oktatásoknál sok esetben nem mer a fodrász kérdezni, hisz tart attól, hogy így olyan kérdést tesz fel, amit a többiek már tudnak, vagy épp félénkebb típus és ezáltal gyengeségét nem akarja kimutatni előttük. Emiatt aztán több esetben hallottunk már olyanról, hogy a szakember nem mindent értett meg és kicsit rossz szájízzel jött el az oktatásról. Nálunk viszont nyugodtan kérdezhet, gyakorolhat, sőt addig nem is engedjük útjára, amíg a képzéshez tartozó gyakorlati részt nem tudja biztosan, vagy nem válaszoltuk meg minden olyan kérdését, ami a tárgykör tisztán látásához nélkülözhetetlen. Ezt csak abban az esetben lehet kivitelezni, ha minél kisebb létszámú a képzés és megtudjuk a feltételét annak teremteni, hogy a fodrász ne feszélyezve, hanem otthonosan érezhesse magát.

A HairContrast technikái rendszerint 4-5 óra alatt elsajátíthatóak, tehát egy nap alatt minden olyan tudás birtokába jut a jelentkező, ami a későbbi sikeres alkalmazáshoz kell.

Oktatásainkra csak szakképzett fodrászok jelentkezhetnek hisz hajpótlásaink felhelyezésén túl, egy sor komplex fodrászismerettel rendelkező műveletet is végre kell tudjon hajtani. (vágás, festés, fazonra igazítás)

 

A KÖZELGŐ KÉPZÉSEKRŐL:

   A HairContrast két típusú képzést szervez a hajritkulástól és kopaszodástól szenvedő vendégek segítésére.

A Hajritkulás képzésen a Tparting pepi póthaj, a Secret spot hajpótlás és a Flex hajdúsítás technikáját sajátíthatják el az érdeklődők. A képzés ára 30.000Ft/fő

A kopaszodás képzésen a Top Extension, a New Me és az Airskin hajprotézisek felhelyezését tanulhatják meg a fodrászok. A képzés ára szintén 30.000Ft/fő.

Oktatásaink jelenleg 3 helyszínen folynak. Budapesten, Miskolcon és Debrecenben.

Budapesten Murányi Katalin oktatófodrász, Debrecenben Ungvári Krisztina oktatófodrász, Miskolcon pedig Tresó Erika a HairContrast vezető oktatófodrásza tart kiscsoportos képzéseket. Az oktatásra telefonos egyeztetés után kerül sor.

   Az ősz folyamán tervben van egy nagyszabású bemutató megtartása is hamarosan nyíló budapesti HairContrast Master Szalonunkban, ahol a HairContrast dán tulajdonosa Peter Andersen prezentálja legújabb hajproblémákra kifejlesztett termékeinket.

 

JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG:

Budapest: Murányi Katalin – Telefon: 0620-926-1512

Miskolc: Tresó Erika – Telefon: 0620-556-1972

Debrecen: Ungvári Krisztina – Telefon: 0620-987-7615

süti beállítások módosítása