"Ápol, s eltakar"

Mert egy hajápoló és egy póthaj csak együtt igazán hatékonyak!

Érdekes ellentmondással találkozhat a kedves érdeklődő, amikor kapcsolatba kerül termékeinkkel és szolgáltatásainkkal. Mert tulajdonképpen mit is tekintünk igazán jó vásárnak? Ha minél olcsóbban jutunk hozzá, minél jobb minőségű termékhez. Ez természetes igény és érthető, ha törekszik is rá az ember. De a való világ egészen máshogy működik. Ma már nem lehet nagyon olcsón hozzá jutni igazán minőségi termékekhez. Tovább megyek. Az, aki igazi minőségre vágyik, az tisztában is van ezzel. De elég a rébuszokból, beszéljenek a konkrétumok. Nézzük meg, hogy is néz ki mindez egy HairContrast hajpótlás esetében:

Egy ritkuló haj tönkre tudja tenni elszenvedőjének mindennapjait. Annak, hogy ez az érzés megszünjön és nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb mindennapokban éljen az ember, annak ára van. Ehhez ugyanis szükséges egy olyan hajpótlás, ami olyan természetes hatású, hogy egyáltalán nem tűnik hajpótlásnak, mert tökéletesen simul az eredeti hajba. Képzeljük csak el: nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor összesugnak valaki háta mögött, hogy: - "nézd csak meg azt a frizurát, ez tuti parókát hord" Szóval a nyugodtsághoz hozzátartozik az is, hogy jó érzés tükörbe nézni, mert senki nem mondaná meg, hogy kopaszodsz és ez az érzés hosszú ideig elkísér. Igen, ennek ára van. Mert nem elég hozzá minőségi hajpótlást vásárolnod, azt is meg kell oldanod, hogy hű társad lehessen hosszú ideig a mindennapokban. Ehhez viszont gondosan ápolnod kell azt a pótrészt.

"A póthaj olyan mint a virág: mindig gondosan ápolni kell, ha azt akarjuk, hogy hosszú ideig szép legyen" - ezt cégünk dán tulajdonosa Peter Andersen mondta. Nem a levegőbe beszélt. Szeretnél úgy kelni minden nap, hogy nyugodtan nézel a tükörbe? Szeretnél úgy emberek közé menni, hogy  elismerő pillantások kísérnek, ha a frizurádra néznek? Ennek ára van! Meg kell fizetned a nyugodt napokat, a bókokat. Nem elég egy jó póthajat vásárolnod, fent is kell tartanod annak selymességét, rugalmasságát, fényét, lágy esését. Ápolnod és gondoznod kell, minden nap. Amikor tehát póthajat készülsz vásárolni, kalkuláld bele azt is, hogy ápoló anyagokat is kell venned hozzá, majd foglalkoznod vele, minden nap. Mert csak ekkor leszel maradéktalanul elégedett.

Áprilistól épp ezért minden hajpótlásunkat csak ápolóanyagokkal együtt adjuk. Mi jól járunk vele, ha több mindent vásárolsz tőlünk? Igen! Te jól jársz, ha hosszú ideig probléma mentesen viseled póthajad és nem kell gubancolódás miatt idő előtt visszahoznod? Igen! Tehát mindenki jól jár? Igen! Ez a lényeg!

Mindennek viszont ára van! De hidd el, póthajad meghálálja, majd ezt Neked!

profi_haja_polo_k.png

Ha többet szeretnél megtudni hajápolóinkról, kattints a linkre: https://haircontrast.hu/white-mineral/