Újhullám...

   A helyzet más, mint tavasszal. Akkor alig volt fertőzött, mégis leállt a gazdaság, most tombol a vírus, a termelés pedig zavartalan. Tetszik, nem tetszik, mindenki saját vérmérséklete szerint ítélje ezt meg, egy dolgot tehetünk, alkalmazkodunk a helyzethez... 

   A jól kinézetre való hajlam minden igényes ember életének egyik alapvetése. Ez nem változik akkor sem, ha tartósan a négy fal közé kényszerül az ember. Most ráadásul nincsenek olyan szigorítások mint tavasszal, így jöhetünk-mehetünk, tehát a külső megjelenés is ugyanolyan fontos maradt, mint normál élethelyzetben. Igaz ez azokra a hajpótlásokat viselő vendégeinkre is, akiknek létfontosságú, hogy hajproblémáikat ne vehesse észre környezete.

   A kérdés, változik-e bármi is azáltal, hogy újra korlátozások vannak? A válasz igen is, meg nem is. A hajpótlások és a kellékanyagok, úgymint ragasztók és oldószerek ellátása folyamatos, a postázási idő viszont jelentősen megnövekedett.

   Mit jelent ez a gyakorlatban? Eddig egy hajpótlás a rendeléstől számított egy héten belül megérkezett. Most ez az időintervallum akár 1 hónap is lehet. Érthető. A rendelési folyamat során többek között terméket előállító gyárakkal és szállítást végző logisztikai központokkal is találkozik a csomag. A magas esetszámok miatt óhatatlanul belefuthat olyan helyzetbe, hogy az adott gyár, vagy logisztikai részleg napokra leáll egy fertőzés gyanús alkalmazott miatt a negatív teszteredmény megérkezéséig. 

Az egyetlen megoldás, a türelem. A helyzet elfogadása és a hozzá történő alkalmazkodás. 

...és a bizakodás, hogy hamarosan túl leszünk rajta...

hair.png