Hair Contrast Hajpótlások

2019\11\13

A kopaszodás relativitás elmélete

avagy képzelt beszélgetés egy sohasem használt hajpótlásról.

Gyakran keresnek fel minket férfi érdeklődők, gyérülő homlokukra, fénylő fejtetejükre valami használható megoldásért. Többen elmesélték, hogy túl vannak már több hajbeültetésen, különböző gyógytablettákon, hajszeszt is folyamatosan használnak, de semmi látható eredmény. Bejönnek tanácsért, kikérik a véleményünket.

Most egy ilyen szituációt modelleztünk le, egy képzelt párbeszéd formájában:

VENDÉG: - Érdeklődni szeretnék a hajpótlásokról. Van valami javaslatod?

FODRÁSZ: - Természetesen van! Szerintünk inkább vesd el ezt az ötletet!

VENDÉG: - Jól értettem? Most csak ugratsz ugye?

FODRÁSZ: - Egyáltalán nem! Megmagyarázom! Gyere csak, állj ide a tükörhöz... mit látsz?

VENDÉG: - Szerinted mit látnék? Egy bazi nagy kopaszodást! 

FODRÁSZ: - Ok, de azon kívül? Ronda az arcod? Tojás a fejed? Gáz van?

VENDÉG: - Dehogy! Semmi baj nincs se az arcommal, se a fejformámmal! Pont ez az idegesítő! Ha lenne normális hajam, sokkal piacképesebb lehetnék!

FODRÁSZ: - Tévedsz! Olcsó szójáték, de nem a fejeden kell itt dolgozni, hanem a fejedben!

VENDÉG: - Tessék? Na nehogy átmenj már itt Csernus doktorba!

FODRÁSZ: - Vegyük sorban. Mit is mondtál? Semmi baj nincs a fejformáddal! Akkor minek neked haj?

VENDÉG: - Ugye ezt most nem egy komoly kérdésnek szántad?

FODRÁSZ: - Pedig, de! Bruce Willis is kopaszodott, nullás géppel végig ment a problémán és most nézd csak meg! Eszébe sincs azt a pár szál haját újra mutogatni!

VENDÉG: - Hmmm, most megfogtál...

FODRÁSZ: - Ha tehát nem akarsz mindenáron hajat, csak azért kellene, mert kopaszodsz, akkor hidd el, sokkal kényelmesebb full-kopaszon a karbantartása és a viselése is. Ja és nem utolsó sorban olcsóbb is! Persze, ha szeretted a hajad és mindenképp ragaszkodnál egy esztétikus frizurához, akkor a világért sem akarlak lebeszélni a hajpótlásról! Te döntessz!

Sakk, matt! Ezzel véget is ért fiktív szócsatánk... Most járjuk körbe, mi ebből a tanulság:

A hajpótlás jó! A hajpótlás gyors, esztétikus és szépen fed! De csak akkor válaszd, ha szeretted a hajad és úgy érzed a fejformád miatt amúgy is ápol és eltakar. Mi itt a HairContrast-nál csak felvázoljuk a lehetőségeket! Nem célunk mindenáron rád sózni valamit. Azt akarjuk, hogy jól érezd magad a bőrödben! 

Íme képen is a kopaszodás relativitás elmélete:

d9b13814b69fb95eee5f11838a8599b6.jpeg

 

2019\08\28

Minden amit a HairContrast képzésekről tudni érdemes...

A RENDSZERRŐL:

A HairContrast egy zárt értékesítési rendszerű cég. Ez azt jelenti, hogy termékeink nagy részét a lakossági érdeklődők közvetlenül nem tudják megvásárolni, csak az oktatásainkat elvégzett és a felhelyezési technikáinkat ismerő fodrász partnereinken keresztül juthatnak hozzá.

 

Miként is néz ki ez a gyakorlatban?

Vegyünk egy konkrét példát: az érdeklődő komoly hajritkulástól szenved és szeretne egy olyan kényelmes pepi póthajat, ami gyorsan megoldást nyújt hajritkulására. A weboldalunkon rátalál a Tparting termékünkre, majd felhív minket, hogy szeretné azt megvásárolni. Mi őt a lakhelyéhez legközelebbi fodrász partnerünkhöz irányítjuk, aki egy személyes konzultáció keretében megállapítja melyik méretű és színű Tparting az ideális az érdeklődőnek, majd megrendeli ezt a terméket tőlünk. Mi leszállítjuk azt fodrászpartnerünknek, aki ezt követően felhelyezi és fazonra igazítja a póthajat vendégének.

 

Miért van erre szükség?

Ha az érdeklődő közvetlenül is megvásárolhatná termékeinket, akkor bármelyik fodrász ismerősével felhelyeztethetné azt. Ebben az esetben nagy eséllyel előfordulhatna az, hogy nem szakszerű felhelyezéssel kerülne fel a Tparting. Pepi póthajainknak ugyanis speciális felhelyezési technikája van, amit oktatásainkon sajátítanak el a fodrász érdeklődők, így csak ők tudják úgy elvégezni a felhelyezést, hogy a legkevesebb esély legyen arra, hogy a vendég rossz felhelyezés, vagy egyéb hiba miatt reklamáljon a későbbiekben.

 

AZ OKTATÁSOKRÓL:

A HairContrast, hajproblémákra specializálódott cég, így olyan fodrász szakemberek képzését végzi, akik szívesen segítenének ritkuló hajú, vagy kopaszodó vendégeiken. Képzéseinknél nagyon fontos szempont, hogy a fodrászok a rendelkezésükre álló idő alatt minden olyan információt és tudást elsajátítsanak, ami a sikeres és hatékony alkalmazáshoz kell. Épp ezért csak 1-2 fős oktatásokat tartunk, mert egyrészt így bőven jut idő arra, hogy minden jelentkezőre külön odafigyelhessünk, másrészt tapasztalataink azt mutatják, hogy a fodrászok is sokkal jobban érzik magukat egy családiasabb hangulatú oktatás keretében. Nagy létszámú oktatásoknál sok esetben nem mer a fodrász kérdezni, hisz tart attól, hogy így olyan kérdést tesz fel, amit a többiek már tudnak, vagy épp félénkebb típus és ezáltal gyengeségét nem akarja kimutatni előttük. Emiatt aztán több esetben hallottunk már olyanról, hogy a szakember nem mindent értett meg és kicsit rossz szájízzel jött el az oktatásról. Nálunk viszont nyugodtan kérdezhet, gyakorolhat, sőt addig nem is engedjük útjára, amíg a képzéshez tartozó gyakorlati részt nem tudja biztosan, vagy nem válaszoltuk meg minden olyan kérdését, ami a tárgykör tisztán látásához nélkülözhetetlen. Ezt csak abban az esetben lehet kivitelezni, ha minél kisebb létszámú a képzés és megtudjuk a feltételét annak teremteni, hogy a fodrász ne feszélyezve, hanem otthonosan érezhesse magát.

A HairContrast technikái rendszerint 4-5 óra alatt elsajátíthatóak, tehát egy nap alatt minden olyan tudás birtokába jut a jelentkező, ami a későbbi sikeres alkalmazáshoz kell.

Oktatásainkra csak szakképzett fodrászok jelentkezhetnek hisz hajpótlásaink felhelyezésén túl, egy sor komplex fodrászismerettel rendelkező műveletet is végre kell tudjon hajtani. (vágás, festés, fazonra igazítás)

 

A KÖZELGŐ KÉPZÉSEKRŐL:

   A HairContrast két típusú képzést szervez a hajritkulástól és kopaszodástól szenvedő vendégek segítésére.

A Hajritkulás képzésen a Tparting pepi póthaj, a Secret spot hajpótlás és a Flex hajdúsítás technikáját sajátíthatják el az érdeklődők. A képzés ára 30.000Ft/fő

A kopaszodás képzésen a Top Extension, a New Me és az Airskin hajprotézisek felhelyezését tanulhatják meg a fodrászok. A képzés ára szintén 30.000Ft/fő.

Oktatásaink jelenleg 3 helyszínen folynak. Budapesten, Miskolcon és Debrecenben.

Budapesten Murányi Katalin oktatófodrász, Debrecenben Ungvári Krisztina oktatófodrász, Miskolcon pedig Tresó Erika a HairContrast vezető oktatófodrásza tart kiscsoportos képzéseket. Az oktatásra telefonos egyeztetés után kerül sor.

   Az ősz folyamán tervben van egy nagyszabású bemutató megtartása is hamarosan nyíló budapesti HairContrast Master Szalonunkban, ahol a HairContrast dán tulajdonosa Peter Andersen prezentálja legújabb hajproblémákra kifejlesztett termékeinket.

 

JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG:

Budapest: Murányi Katalin – Telefon: 0620-926-1512

Miskolc: Tresó Erika – Telefon: 0620-556-1972

Debrecen: Ungvári Krisztina – Telefon: 0620-987-7615

2019\07\18

A hajritkulás pszichológiája

Milyen lélektani hatással bírhat egy problémás fejbőr?

Életünk egyik legmeghatározóbb tényezője az, miként éljük mindennapjainkat. Hangulatunk, a környezetünkhöz való viszonyunk, hozzáállásunk a különböző dolgokhoz, mind-mind függvénye annak, hogyan érezzük magunkat a bőrünkben. Egy rossz hír, vagy egy betegség hosszú időre alááshatja ezt és mentálisan, fizikálisan padlóra küldhet minket. Nem mindegy tehát hogy reagáljuk le az ilyen problémákat és legfőképp milyen gyorsan, hiszen minden halogatás értékes órákat, napokat heteket vesz el az életünkből.

   Negatív ingerek esetén az ember képes könnyen összezuhanni és sajnos nem mindenkiben van annyi lélekerő, hogy ilyenkor gyors reagálású egységgé váljon, mint egy S.W.A.T. különítmény. Ilyen borzalmas károkat tud okozni a lélekben egy kopaszodás, vagy hajritkulás is.

   A nőiesség egyik legfőbb ismérve az, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Ez összefoglalása mindannak, ami boldoggá tesz minket: ha a tükörbe nézünk szépnek és kívánatosnak látjuk magunkat. Elégedettek vagyunk az alakunkkal, gyönyörűnek találjuk a frizuránkat. Tudjuk, hogy ezt nem csak mi, hanem mások is észreveszik, hisz megvan a visszacsatolás, elismerő pillantások és kedves bókok képében. Erre az érzésre minden nő vágyik és ha ez hiányt szenved, könnyen úrrá lesz rajtunk a depresszió, a levertség.

   Az egyik legszörnyűbb ilyen érzés a szégyen. Szégyellem, ha hullik a hajam, vagy kopaszodó folt jelenik meg a fejtetőmön. El akarom takarni. Tehetetlennek érzem magam, hisz nem tehetek róla: megbetegedtem. Pajzsmirigy, vagy hormonális problémám van egy daganatos betegség miatt, kemoterápiás kezelésekre kellett járnom. Nem én választottam, ezt kaptam. Ez a legdühítőbb az egészben. Rajtam kívülálló okok miatt belekényszerültem egy számomra méltatlan helyzetbe. Ilyenkor dühös vagyok magamra, a világra, a környezetemre. Pokollá válnak mindennapjaim.

   Ebben a helyzetben derül ki, hogy mennyire nem vagyunk egyformák. A példa kedvéért emeljünk ki most négy típust ezek közül:

1., Az első típusé a legszomorúbb helyzet. Szeretnék, hogy minél előbb maguk mögött tudhassák hajritkulásukat, viszont anyagi helyzetük nem teszi lehetővé, hogy igényes és esztétikus pótrészt vásároljanak. Számukra csak vágy marad a megoldás, kiszolgáltatott helyzetben vannak, amiről sokszor nem tehetnek. Ez az egészben a legelkeserítőbb.

2., A második típus a kétkedőké. Ők azok, akiknek semmi nem elég jó, mindenben találnak valami hibát. Előszeretettel szólnak hozzá különböző hajas témájú Facebook posztokhoz. Bár nem értenek hozzá, vagy nem is próbáltak ki semmilyen hajpótlást, mégis szinte szakértőként nyilatkoznak a témában. Kommentjeiket a kárörvendés és a gúnyolódás uralja. Folyamatos fanyalgásukkal semmi mást nem igazolnak, mint azt, hogy nem elégedettek magukkal, életükkel, sorsukkal. Őket nincs miért és nem is kell meggyőzni véleményük ellenkezőjéről, ezért teljesen felesleges is hajba kapni velük miatta.

3., A harmadik típus összezuhanós, önsajnálkozós. Anyagilag megengedhetné magának, hogy gyorsan cselekedjen, viszont mentálisan túl gyenge ahhoz, hogy lépjen is az ügy érdekében. Ők azok, akik külső segítségre, baráti, vagy szakmai támogatásra szorulnak. Kell melléjük valaki, aki kirángatja őket a csendes apátiából, mert maguktól képtelenek lennének erre. Ha csak rajtuk múlna, évekig járnának ritkuló hajjal, rettegve, bujkálva, szégyenkezve.

4., A negyedik típus a már korábban említett S.W.A.T.-ként gondolkodók tábora. Ők gyorsan cselekednek és nem hagyják, hogy úrrá legyen rajtuk a depresszió. Lelkileg erősek, a megoldásban gondolkodnak, minél hamarabb orvosolni szeretnék problémájukat. Felhívnak minket, segítséget kérnek és alig várják, hogy maguk mögött tudják a kellemetlen napokat.

   Mi a HairContrast-nál már sok ilyen érdeklődőn segítettünk. Óriási kontraszt volt a hangulatukban, ami a pótrész felhelyezése előtt és ami utána jellemezte őket. A szomorú beletörődést ahogy néhány óra leforgása alatt felváltotta a megkönnyebülés érzése, a felszabadultság, aminek hatására boldogan mesélték el nekünk is átélt érzéseiket.

Ismerd meg Judith és Erzsike gondolatait, akik már átélték ezt a csodát és ezáltal újra nőnek érezhették magukat:

póthaj paróka kopaszodás HairContrast Tparting Hajritkulás Fejtető dúsítás Láthatatlan illesztés Fejtetődúsítás alopécia alopécia kezelése New Me Solution

2018\06\07

Egy hajritkulással élő vallomása...

"...sajnos a szerencsén is múlt..."

Kedves Csoport tagok! Ahogy kértétek megosztom a mai tapasztalataimat Veletek. Ma felkerült a T-parting. Hosszú vajúdás és majd egy évi dilemma után egy próbafülkében az izzadságtól összetapadt pár szál hajjal megszületett a döntés ,valamit tenni kell. Sokan próbáltak lebeszélni,többek között fodrászok.Aztán ezen az oldalon lévő vélemények kommentek is azt sugallták,tegnap este ,hogy kétségeim legyenek. Én viszont elég keményfejű vagyok. lassan hozok meg döntéseket,de ha már eldöntöttem valamit azt meg is valósítom. Most már azt mondom,hogy életem legjobb döntését hoztam meg. Ez viszont kevés lett volna ,de rátaláltam egy igazi "Profi" ,csupa szív fodrásznőre akinek úgy ültem be a székébe,mintha ezer éve a fodrásznőm lett volna.(Most találkoztunk másodszor)Semmi izgalom,semmi drukk .És elkezdődött az átalakításom  A recept: Végy egy pozitív,vidám profi szakembert akinek a szakma a kisujjában van.,bízd rá magad!!!.Én megtettem és jól tettem. Murányi Katalin nem csak a T-partingot helyezte fel,de pár évvel megfiatalított és a lelkemet is meggyógyította. Úgy váltunk el,hogy azt mondtam,most még az érzéseimet nem tudom szavakba önteni ,de nagyon köszönöm. Most ,hogy haza értem ,már belenéztem a tükörbe, többször küzdök a könnyeimmel,pláne,hogy a gyerekeim (nem tudták mire készülök,csak a fotót látták még )könnyekig megható sorokkal dicsértek.Nem ragozom tovább,ha szükségetek van ilyen megoldásra,ne halogassátok,főleg ne hallgassatok senkire!!!. Azt mondják,ha valaki még nem hozta meg a változtatásra a döntést,akkor annak még nem fáj eléggé. Nekem nagyon fájt!!Keressétek fel Katát, hogy részetek lehessen ebben a számomra...csodában. Kívánok Katának sok sikert a munkájában,boldogságot a magánéletében.Köszönöm https://haircontrast.hu/

Íme néhány kép milyen is lett:

be8ed3f12a7cf2f633cd48f34169ba7c.jpg

póthaj paróka kopaszodás pepi HairContrast Tparting HairContrast blog Fejtető dúsítás Láthatatlan illesztés Fejtetődúsítás alopécia alopécia kezelése

2018\04\24

Hajhiányod van? 5 tipp, hogy ne hozz rossz döntést!

Ha már túl vagy a kezdeti sokkon, vagy a tartós apátián, lássuk mire figyelj oda, ha nem akarsz később csalódni.

1., Mi a cél?

Ez lesz az első kérdés, amit felteszel magadnak! Bepróbálkozol egy viszonylag drága hajnövesztőszerrel és kivárod milyen hatása lesz, vagy gyors megoldást szeretnél? Mindkettőre vannak jó megoldások, de az utóbbi kevésbé költséges és kockázatos, hiszen ma már kitűnő pótrészek közül válogathatsz a hazai piacon is! Persze csak akkor, ha jól választassz!

2., Jó, jó, de akkor milyet?

Olyat, amit hosszú ideig használhatsz, nem kényelmetlen, nem irritálja a fejbőröd. Amikor hordod senkinek nem tűnik fel, hogy póthajat viselsz! Fontos, hogy soha ne egyedül dönts! Kérd ki hozzáértő fodrász szakember véleményét és a felhelyezést is vele végeztesd el. Ügyelj póthajad gondos ápolására is, hiszen ezzel érheted el azt, hogy hosszú ideig hordhasd és csak így lesz selymes és kellemes tapitású.

3., ..és az ár?

Rengeteg lehetőségből választhatsz az alig 10 ezres tételektől a több mint 1 milliósig. Amikor mérlegelsz, elsősorban úgyis azt nézed, hogy meddig nyújtózkodhatsz. Ha nem vagy árérzékeny, akkor is érdemes jobban bele ásnod magad a témába, mert vannak a piacon kitűnő minőségű pótrészek korrekt árakon is!

4., Milyen buktatók lehetnek?

Soha ne az ígéreteknek higgy, hanem a saját szemednek! Olyat válassz, ami már bizonyított! Nézz felhelyezési videókat, hogy meggyőződj róla milyen végeredményekre számíthatsz! Kérd ki olyanok véleményét, akik már használták és ha biztosra akarsz menni, fordulj fodrász szakemberhez is a témában! 

5., Olvass a sorok között!

Ha felhívsz egy céget, vagy egy fodrászt a témában, figyeld, hogy reagál kérdéseidre. Nagyon fontos ugyanis, hogy érezd a törődést és tudd, hogy olyan terméket vásárolsz, ahol bármikor számíthasz segítségre, ha gondod van! Évekig lesz hű társad ugyanis a pótrész, soha sem tudhatod mikor adódnak vele gondok. Ha van hová fordulj, ahol mindig segítségedre lesznek, az fog számodra igazi biztonságérzetet adni.

master_salon_image-1.jpg

 

 

póthaj paróka kopaszodás pepi HairContrast Hajritkulás hajhiány

2018\04\17

A szép haj csúnya ára?

...avagy az igazság odaát van!

Sokan hajlandóak több százezer forintot fizetni egy szép, dús és látványos póthajért, ám sokan nem tudják, hogy ennek súlyos ára van: az alapanyagot sokszor szegény indiai, orosz és ukrán nők szolgáltatják. Ez persze nem érdekli a szép hajra vágyó ügyfelet és mivel a szépségéért hajlandó áldozni is a kedves vendég, a hajhosszabbítás biznisz világszerte dübörög. 

Vannak tehát, akik hobbiból hosszabbítanak, hogy szebbnek érezhessék magukat, de vannak, akiket a szükség visz rá. Ugyanúgy mint azokat, akik megszabadulnak tőle. Nem akarnak ritkuló hajjal szaladgálni az utcákon, vissza szeretnék szerezni az önbecsülésüket, nőiességüket, azaz az életminőségüket.

Megfedhetők ezért? Nehéz kérdés! Elitélhető-e valaki azért mert valaki húst fogyaszt, vagy bundát hord, amihez egy állatot mindenképp le kellett lőni? Elitélhető-e valaki azért, mert jól akar kinézni és ezért hajlandó fizetni egy olyan hajért, amitől gazdája vagy megélhetési gondok, vagy vallási okok miatt szabadult meg? 

Szerintem minden nézőpont kérdése: Együtt lehet érezni a nehéz sorsú egykori hajtulajdonossal is, de meg lehet érteni a póthajra vágyó vásárlót is. A világ így működik. Mindennek két oldala van és mindig két oldala is lesz! Mindig lesznek olyanok akik hevesen kiállnak az igazságtalannak vélt hajkereskedelem és az állatok levadászása ellen, ennek ellenére továbbra sem fogunk leszokni a húsfogyasztásról, csak azért mert megsajnáljuk szegény borjút, vagy csirkét és nem fogunk rövid, vagy ritkuló hajjal sem szaladgálni, hogyha van arra is lehetőségünk, hogy szép, dús, hosszú hajunk legyen. Mert így jó nekünk és az életünket úgy akarjuk leélni, hogy minél több olyan dolog megvalósulhasson benne, amire vágyunk.

..és hogy így gondolkodunk, ettől még egyáltalán nem leszünk rosszabb emberek.

tparting_uta_na.jpg

2018\02\24

Bizonyíték nélkül mit ér egy igéret?

Amikor tájékozódom egy termékről, vagy szolgáltatásról, a legfontosabb számomra a meggyőzés szempontjából az, hogy vannak-e olyanok, akiknek már bevált. Sok esetben komoly nehézségekbe ütközik ennek lenyomozása, ami szerintem komoly hiba. Hisz nem csak én vagyok valószínűleg ezzel így, hanem még sokan mások is.

Ezért szeretnék most segíteni egy kicsit mindazoknak, akik a HairContrast termékekkel kapcsolatban informálódnak, hogy nekik ne kelljen hosszú órákat oknyomozással tölteni..:-)

Szóval HairContrast.

Adva vagyon egy cég ami sokak számára még ismeretlen és néhány márkája, ami pedig még inkább.

Weft On and Off, New Me, Tparting? Kinek mondanak ezek a nevek bármit is? Jó dolgok ezek? Beváltak már valahol, valakinek?

Jelentjük igen! 20 ország egyik legnépszerűbb brandjéről beszélünk Nyugat Európától kezdve, az amerikai földrészen át egészen a messzi Ausztráliáig.

Bizonyíték, bizonyíték, bizonyíték!!!! Harsoghatja jogosan a kedves olvasó, hogy mit puffogtatok itt üres frázisokat, miközben fényesre polírozom saját járművemet.

Ok, akkor mostantól beszéljenek helyettem a képek... akarom mondani a bizonyítékok!

Elsőként a dán mesterfodrász Esben Sondergaard New Me megoldásait mutatjuk férfi kopaszodás elfedésére:

fe_rfi_kopasz.jpg

Majd egy holland példa következik Patricia Kleizentől, Tparting női hajritkulás elfedésére:

14741021_633442956825407_1122279227_n.jpg

Végül egy hazai: Tresó Erika gyűrűs hajhosszabbítása Weft On and Off-al.

img_1102.JPG

 

Így már azért lényegesen könnyebb véleményt alkotni ugye? ..:-)

Ha további bizonyítékokra vadásznál, íme Facebook oldalunk linkje:

https://www.facebook.com/HairContrast.hajhosszabbitas/

Jó böngészést!

paróka kopaszodás hidegillesztés HairContrast Tparting HairContrast hajhosszabbítás alopécia Flex Extension New Me Solution

2018\01\29

Segítség! Nem érzem jól magam a bőrömben!

   Szilvi nem akarta még magát 50 évesnek érezni. Ahogy közelgett a kerek évforduló, úgy érezte egyre jobban, hogy görcsbe rándult a gyomra. Már lelki szemei előtt látta a nagy boci szemeket és az álszent megjegyzéseket: "ez nem a világ vége Szilvia", vagy "jé, pedig nem is látszol annyinak". Mennyire szánalmas!  Ő nagyon is jól tudta az igazságot. Ramatyúl nézek ki, nincs mese! Utálok tükörbe nézni, utálok társaságba menni, még egy kurva társkeresőre sem merek felregisztrálni, mert ha eljön az első randi, úgy menekül majd el előlem a célszemély, mintha puskából lőtték volna ki.

   Na elég az önsajnálatból! Kapd össze magad Szilvi, vagy úgy végzed mint az-az ember, aki ott sem volt. - harsogta magának. A kezdeti dühöt, elszántság követte! Gyors önvizsgálat indul - mormolta:  Mit is akarsz? Jól érezni magam a bőrömben! Mi a bibi? Szar a hajam! Pontosabban nem szar, hanem nincs! Fejtetőn legalább is nem sok! Más? Igazából a többi már könnyen korrigálható, ha ez pipa! Nosza rajta!  Laptop fel, bősz guglizás, indulhat a kulcsszóvadászat... Lássuk csak: "Póthaj", okés, "hajritkulás elfedése" megvan, nyomhatjuk az ENTER-t... Hoppáka! Tparting a HairContrast-tól. Hát ez meg mi? Katt a linkre... na talán egy halvány fény az alagút végén? 

   Így ismertük meg Szilvit. Ő mesélte el mindezt nekünk. Jó adag szarkazmussal és iróniával fűszerezve. Nagy hatással volt ránk! ...és ennek már lassan egy éve! Persze azóta is tartjuk vele a kapcsolatot, hiszen a kiváncsiság folyamatosan ott bújkált bennünk, hogy vajon csak mi jöttünk be neki ennyire, vagy a póthaja is? 

   Jelentjük Szilvi jól van! Azóta regisztrált egy társkeresőre és úgy pörög, mint a ventillátor! A nekünk küldött képekre nem fér rá a mosolya, olyan széles! 

   Szilvi mikor megtudta, hogy róla akarok írni, majdnem elküldött melegebb éghajlatra. "Te teljesen hülye vagy? Miért akarsz emlékeztetni arra, amikor még cefetül voltam?"  - mondta. Igaza volt! Csak úgy engedélyezte ezt az írást, ha nem vele, hanem kedvenc virágával illusztrálom azt. Kívánsága parancs!

   Ha már így esett, a virág mellé odabiggyesztek egy rövid idézetet is, melyet dán anyacégünk, a Nordic HairContrast alapítója fogalmazott meg, rendkívűl találóan:

Ennél jobban ugyanis nem lehet kifejezni a póthaj ápolás lényegét...

a_po_thaj_olyan_mint_a_vira_g.jpg

 

paróka kopaszodás Tparting Hajritkulás Fejtető dúsítás Fejtetődúsítás alopécia alopécia kezelése

2018\01\19

Megjelenítés elsőként...

...hogy ne maradj le Facebook posztjainkról se!

Érdekes műfaj ez a marketing. Nincs még egy olyan ágazat, ahol - akár egy éven belűl is - annyi változás történne, mint itt. Ebben többek közt a Facebook is ludas, hiszen állandóan módosít, korrigál, javít a felhasználói élmény fokozása érdekében. Ez egyébként tök jó, hiszen így vége a Coelho-s idézetek és a lájkvadász, szenzációhajhász álhírek korának. Mostantól azok a posztok jelennek meg főleg az idővonaladon, amik valóban érdekesek lehetnek számodra.

Ezért is írok most Neked..:-)

Ha érdekelnek írásaink, bejegyzéseink, Te is tehetsz arról, hogy ne maradj le a legfontosabb infóinkról. A következőt kell tenned ennek érdekében:

1., Tételezzük fel, hogy a Hair Contrast Hajhosszabbítás Facebook oldalunkon vagy.

2., A boritókép alatt van három gomb. A középső neve az, hogy - "Követed"

3., Lekattintod a kis fület és bepipálod a "Megjelenítés elsőként" opciót.

Így már biztos nem maradsz le semmiről.

Ha további érdekességeket, vagy ápolási tippeket olvasnál a HairContrast-tól, akkor kövesd blogunkat is. Ezt a blog oldalunk jobb felső sarkában található - "Követés" - gombra kattintva teheted meg.

Íme 2 oldalunk, amiről beszéltünk:

Hair Contrast Facebook: https://www.facebook.com/HairContrast.hajhosszabbitas/

Hair Contrast Blog oldal: http://haircontrast.blog.hu/ 

Gyere, várunk szeretettel..:-)

wyman_academy.jpg

 

paróka kopaszodás hajápoló termékek HairContrast Hajritkulás HairContrast blog Láthatatlan illesztés Csatos póthaj

2018\01\03

Ha gyors megoldás kell kopaszodásra...

A kopaszodás komolyan meg tudja keseríteni az ember életét. Nem csoda, ha elszenvedője minél hamarabb szeretné megoldani ezt a problémát. Vannak, akik a hosszadalmasabb utat választanák és vannak, akiknek gyors megoldás kell. Előbbiek hajbeültetést, vagy hajnövesztőszereket keresnek, utóbbiak pedig tökéletes fedést.

Ha Neked is gyors megoldás kell, van egy jó hírünk. Dánia és Hollandia után most már hazánkban is elérhető a HairContrast slágerterméke kopaszodásra.

Ez a Top Extension hajprotézis, amely férfiak részére is megnyugtató megoldást biztosít. Egy kényelmes, esztétikus hajpótlás, ráadásul elérhető áron.

E sorokat olvasva, elsőként a következő kérdés merülhet fel benned: jó-jó, ez így szépen hangzik, de vajon mennyire hatásos?

Minden további érv helyett beszéljenek inkább a képek. Szerintünk meggyőzőbb választ adnak..:-)

0e9b6873ddc2b14743bd4710fa11c99f.jpg

top_extensions-1.jpg

14741021_633442956825407_1122279227_n.jpg

További infók a termékről: https://haircontrast.hu/top-extension-new-me-solution-kopaszodas/

póthaj paróka kopaszodás alopécia