Nem érdemes hajba kapni!

...vagy mégis?

   Érdekes a póthajas szakma megítélése. Egy paróka, vagy más pótrész reklámozása kapcsán mindig megy a károgás, hogy: - „ez nem szünteti meg a hajhullást, meg hogy ettől nem nő ki az ember haja”, - stb, stb... Az ehhez hasonló rosszindulatú kommentelők most örülhetnek. Megnyugtatásukra ugyanis megerősítem:

Tökéletesen igazuk van!

De hát nem is ezért vannak..:-)

   Ha lenne egy olyan különleges berendezés, amivel bárki egy másik ember bőrébe bújhatna, javasolnám, hogy ezek a „minden lében kanál figurák” éljenek – mondjuk csak néhány röpke napot – egy hajritkulásban szenvedő, vagy megkopaszodott ember bőrében. Éljék át mindazt a bizonytalanságot, amit egy hajnövesztő szer hatását váró személy átél nap mint nap, miközben rossz közérzete végig kínozza mindennapjait. Elég stresszes... hisz honnan tudhatná előre, hogy beválik-e számára is az aktuális csodaszer?

   Épp a fentiekben ecseteltek miatt sokkal költségesebb, kockázatosabb és időigényesebb bármilyen hajnövesztőszer, hiszen az eredmény nem 100%-ban garantált. Egy parókával, vagy pótrésszel viszont azonnali és látványos eredmény érhető el.

   Ami nem mindegy: milyen paróka és milyen pótrész! Egy igényes, minőségi póthajból készült kényelmes fedés, igazi áldás viselőjének! Emellett az sem elhanyagolható tény, hogy újra nónek/férfinak érezheti magát a mindennapokban. Nem később, hanem már azonnal....

Mint ahogy Judith is, akinek hajritkulásával voltak problémái. Nézd csak meg miért is távozhatott - mindössze egy óra elteltével - széles mosoly kiséretében..:-)