Női kopaszodás, foltokban hiányzó haj – mit lehet tenni?

A kopaszodás az a jelenség, amit hagyományosan a férfiaknak tulajdonítunk, mint természetes, korral járó folyamatot, ami nem mindenkit érint, de elég gyakori. Ritkábban, de a nőknél is elő szokott fordulni kopaszodás, és bár sokszor az erősebbik nem képviselői is rosszul élik meg ezt a helyzetet, valljuk be, egy nő számára sokkal kellemetlenebb. A problémára több megoldás is létezik, melyek többé-kevésbé hatékonyak, de sok esetben jelent gondot, hogy a módszer drága, macerás, emiatt nem mindenki számára elérhető.

 

Vannak ugyanakkor olyan megoldások, melyek szélesebb körben tudják orvosolni a problémát, ezáltal rengeteg embernek adva vissza az önbizalmát, önbecsülését. Közhely, de igaz, hogy a haj a megjelenés koronája – nem véletlen, hogy aki kopaszodik, foltokban ritkul a haja, esetleg valamilyen okból az egészet elveszíti, annak gyakran az önbizalma is megcsappan.

 

Hajpótlás nagy felületek kopaszodása esetén

 

Akár foltokban történő kopaszodásról van szó, akár klasszikus, a fejtetőt érintő hajvesztésről, vagy esetleg kemoterápia miatti hajhullásról, a következmény bizony kellemetlen, és súlyos lelki problémákat okozhat. A nőknek azért rosszabb a helyzetük, mert a nők kopaszodása nem gyakori jelenség, ezért azt tapasztalhatja, hogy megbámulják, esetleg beszélnek is róla, találgatják, mi lehet a problémája, emiatt pedig szégyenérzet is kialakulhat benne – egy olyan dolog miatt, amiről valójában nem tehet.

 

A hajpótlás tehát több, mint esztétikai igény, a lélek egyensúlyának helyreállítása  szempontjából is fontos. Elérhető és természetesnek ható megoldást nyújt a New Me, valamint a Top Extension praktikus és nagyon esztétikus fedést biztosít, egyáltalán nem elkülöníthető a pótolt és a valódi haj. A tökéletes eredmény elérése érdekében természetesen szükség van profi fodrászok közreműködésére is, de megéri a befektetett idő, pénz és energia, hiszen a két eljárásnak köszönhetően végleg búcsút mondhatunk a kopaszodás miatti kellemetlenségeknek. Természetesen bármilyen színű haj választható, akár őszülő tincsekhez is elérhető póthaj.

01-new_me_elo_ttejpg.JPG01-new_me_uta_na.JPGFoltos kopaszodás elfedése egyszerűen és esztétikusan.