Minden amit a HairContrast képzésekről tudni érdemes...

A RENDSZERRŐL:

A HairContrast egy zárt értékesítési rendszerű cég. Ez azt jelenti, hogy termékeink nagy részét a lakossági érdeklődők közvetlenül nem tudják megvásárolni, csak az oktatásainkat elvégzett és a felhelyezési technikáinkat ismerő fodrász partnereinken keresztül juthatnak hozzá.

 

Miként is néz ki ez a gyakorlatban?

Vegyünk egy konkrét példát: az érdeklődő komoly hajritkulástól szenved és szeretne egy olyan kényelmes pepi póthajat, ami gyorsan megoldást nyújt hajritkulására. A weboldalunkon rátalál a Tparting termékünkre, majd felhív minket, hogy szeretné azt megvásárolni. Mi őt a lakhelyéhez legközelebbi fodrász partnerünkhöz irányítjuk, aki egy személyes konzultáció keretében megállapítja melyik méretű és színű Tparting az ideális az érdeklődőnek, majd megrendeli ezt a terméket tőlünk. Mi leszállítjuk azt fodrászpartnerünknek, aki ezt követően felhelyezi és fazonra igazítja a póthajat vendégének.

 

Miért van erre szükség?

Ha az érdeklődő közvetlenül is megvásárolhatná termékeinket, akkor bármelyik fodrász ismerősével felhelyeztethetné azt. Ebben az esetben nagy eséllyel előfordulhatna az, hogy nem szakszerű felhelyezéssel kerülne fel a Tparting. Pepi póthajainknak ugyanis speciális felhelyezési technikája van, amit oktatásainkon sajátítanak el a fodrász érdeklődők, így csak ők tudják úgy elvégezni a felhelyezést, hogy a legkevesebb esély legyen arra, hogy a vendég rossz felhelyezés, vagy egyéb hiba miatt reklamáljon a későbbiekben.

 

AZ OKTATÁSOKRÓL:

A HairContrast, hajproblémákra specializálódott cég, így olyan fodrász szakemberek képzését végzi, akik szívesen segítenének ritkuló hajú, vagy kopaszodó vendégeiken. Képzéseinknél nagyon fontos szempont, hogy a fodrászok a rendelkezésükre álló idő alatt minden olyan információt és tudást elsajátítsanak, ami a sikeres és hatékony alkalmazáshoz kell. Épp ezért csak 1-2 fős oktatásokat tartunk, mert egyrészt így bőven jut idő arra, hogy minden jelentkezőre külön odafigyelhessünk, másrészt tapasztalataink azt mutatják, hogy a fodrászok is sokkal jobban érzik magukat egy családiasabb hangulatú oktatás keretében. Nagy létszámú oktatásoknál sok esetben nem mer a fodrász kérdezni, hisz tart attól, hogy így olyan kérdést tesz fel, amit a többiek már tudnak, vagy épp félénkebb típus és ezáltal gyengeségét nem akarja kimutatni előttük. Emiatt aztán több esetben hallottunk már olyanról, hogy a szakember nem mindent értett meg és kicsit rossz szájízzel jött el az oktatásról. Nálunk viszont nyugodtan kérdezhet, gyakorolhat, sőt addig nem is engedjük útjára, amíg a képzéshez tartozó gyakorlati részt nem tudja biztosan, vagy nem válaszoltuk meg minden olyan kérdését, ami a tárgykör tisztán látásához nélkülözhetetlen. Ezt csak abban az esetben lehet kivitelezni, ha minél kisebb létszámú a képzés és megtudjuk a feltételét annak teremteni, hogy a fodrász ne feszélyezve, hanem otthonosan érezhesse magát.

A HairContrast technikái rendszerint 4-5 óra alatt elsajátíthatóak, tehát egy nap alatt minden olyan tudás birtokába jut a jelentkező, ami a későbbi sikeres alkalmazáshoz kell.

Oktatásainkra csak szakképzett fodrászok jelentkezhetnek hisz hajpótlásaink felhelyezésén túl, egy sor komplex fodrászismerettel rendelkező műveletet is végre kell tudjon hajtani. (vágás, festés, fazonra igazítás)

 

A KÖZELGŐ KÉPZÉSEKRŐL:

   A HairContrast két típusú képzést szervez a hajritkulástól és kopaszodástól szenvedő vendégek segítésére.

A Hajritkulás képzésen a Tparting pepi póthaj, a Secret spot hajpótlás és a Flex hajdúsítás technikáját sajátíthatják el az érdeklődők. A képzés ára 30.000Ft/fő

A kopaszodás képzésen a Top Extension, a New Me és az Airskin hajprotézisek felhelyezését tanulhatják meg a fodrászok. A képzés ára szintén 30.000Ft/fő.

Oktatásaink jelenleg 3 helyszínen folynak. Budapesten, Miskolcon és Debrecenben.

Budapesten Murányi Katalin oktatófodrász, Debrecenben Ungvári Krisztina oktatófodrász, Miskolcon pedig Tresó Erika a HairContrast vezető oktatófodrásza tart kiscsoportos képzéseket. Az oktatásra telefonos egyeztetés után kerül sor.

   Az ősz folyamán tervben van egy nagyszabású bemutató megtartása is hamarosan nyíló budapesti HairContrast Master Szalonunkban, ahol a HairContrast dán tulajdonosa Peter Andersen prezentálja legújabb hajproblémákra kifejlesztett termékeinket.

 

JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG:

Budapest: Murányi Katalin – Telefon: 0620-926-1512

Miskolc: Tresó Erika – Telefon: 0620-556-1972

Debrecen: Ungvári Krisztina – Telefon: 0620-987-7615