Egy új szerelem kezdete

Edit, kifinomult izlésvilággal rendelkező igazi művészlélek. Mint mindenki, Ő is vágyik az igazi elismerésre, elfogadásra. Az ilyen különleges attitüddel rendelkező embereknek azonban nem könnyű, mivel ugyanazt a maximumot várják környezetüktől, mint saját maguktól.

...és ez a szerelemre is igaz.

Edit, nem hajlandó megalkudni. Igaza van. Tudja, mit tud nyújtani ahhoz, hogy egy kapcsolat, igazán tartalmas, magas szinvonalú kapcsolat lehessen, épp ezért azt is tudja, a legjobb jár neki is ezért cserébe.

Egy randi előtt ugrott be hozzánk hajhosszabbítás céljából azért, hogy legszebb arcát mutathassa a különleges esemény alkalmából. Ezt követően osztotta meg velünk gondolatait:

"Ahogyan a legtöbben, másféle hajra vágyom én is, mint amilyen adatott: vékony szálú és töredező helyett dúsabb és hosszú hajkoronára, amolyan királylányosra. Szerencsére ez ma már nem csak álom maradt, hanem megvalósulhatott a világszínvonalú Hair Contrast és az ügyeskezű Erika jóvoltából.
Számomra a hajhosszabbítás egyfajta pozitív metamorfózis, általa megújulhatok, dús, hosszú hajú nővé válhatok. Elcsépelt mondás, de valóban növeli az önbizalmamat, nőiesebbnek és vonzóbbnak érzem magam tőle.
Talán nem hiába tartják a hosszú hajat a nőiesség szimbólumának. Épp a hajhosszabbítás napján, amikor gyönyörű loknis, hosszú hajfürtjeimbe lágyan belekapott a szél, találkoztam egy férfival, akit hihetetlen módon elvarázsolt királylányos frizurám.
Szóval az álom valóra válhat hajhosszabbítás terén is, és ha megfelelően karbantartjuk és ápoljuk a póthajat, hosszú távon ékesítheti külsőnket, akár belsőnket egy új szerelem."

Edit! Szívből kívánjuk, hogy a párkapcsolatodban is találd meg azt a tökéletes összhangot, amilyen harmóniában már régóta élsz önmagaddal és környezeteddel.

Mint ahogy azt vallod is: ...hiszen az álmok azért vannak, hogy valóra váljanak!

img_1102.JPG

A végeredmény, egy archaikus mosollyal konstatálva...

 

Szeretnél többet megtudni erről a hajhosszabbításról? Kattints ide:

http://haircontrast.hu/nordic-tape-system-2/

Kérdésed van? Tedd fel és segítünk Neked is álmod megvalósításában: Katt ide:

http://haircontrast.hu/kapcsolat/