Hasznos tippek, hajritkulás elfedésére

Fejtetődúsítás többféleképpen, avagy akkor mi is az ideális megoldás?

Komoly probléma, így nagyon sok érdeklődés fut be  hölgyektől hozzánk, betegség, hormonális probléma,vagy bármilyen más ok következtében jelentkező hajritkulás kapcsán. Mi mindenkinek szeretnénk segíteni és a legideálisabb megoldást megtalálni. Ehhez nyújt segítséget iránymutatóként ez a rövid kis blogbejegyzés is.

Ha honlapunkat, vagy hirdetéseinket böngészte már a kedves olvasó, teljesen jogosan az a kép alakulhatott ki benne, hogyha fejtetődúsításra keres megoldást, akkor arra ott a Tparting.

Ez igaz is meg nem is.

Most megmutatjuk miért igen, majd azt is, ha nem, akkor mi...

Rém egyszerű lesz a különbség..:-)

A Tpartingot azoknak ajánljuk, akik a laposabb, tupírozás nélküli frizurákat preferálják. 100% prémium minőségű emberi hajból készül, így festhető. Használatával gyönyörűen elfedhető a problémás rész,ráadásul ebben az esetben választhat a kedves érdeklődő, hogy a ragasztós, vagy a csatos megoldással szeretné-e hordani. A Tparting mosástól mosásig fent lehet, majd 10 perc alatt otthonában bárki le és felhelyezheti. Olcsóbb, de kiváló változata a Fashion Crown, amely selyemszálból készül és csak csatos formában helyezhető fel. 

Mutatjuk is képen a különbséget:

tp_face_dual.jpg

Ha tupírozott frizurát szeretne, akkor viszont a 15 cm-es Bounce Bounce-ot ajánljuk. Ez a hazai piacon egyedülálló megoldású csatos póthaj, hiszen nem sorokból áll, hanem egyrészes hálós megoldással a hálókon keresztül kihúzva, gyönyörűen összedolgozható a póthaj a saját hajjal. A BounceBounce nem emberi haj, hanem egy speciális selyemszál, a Dániában kifejlesztett Silkhair. Ez ugyan nem festhető, viszont magas hőbírású és kiválóan formázható termék. Igény szerint emberi hajból is rendelhető. Mivel csatos póthajról beszélünk,mindössze 2 perc a le és felhelyezése.

A tupíros verzió pedig így néz ki előtte és felhelyezés után.

face_vas.jpg

Tanulmányozd honlapunkat, ahol felhelyezési kis videók is segítenek a választásban:

A laposabb frizurát kedvelőknek:

http://www.haircontrast.hu/termekeink/t-parting/megoldas-hajritkulasra 

...és a tupíros megoldást favorizálóknak:

http://www.haircontrast.hu/termekeink/star-collection/bounce-bounce