Szájkaraté...

Kezdeném azzal, hogy egy nagyon jól sikerült kiállításon vagyunk túl. A REVLON Professional Style Masters fodrászversenyén egyedüli kiállítóként exkluzív betekintést nyerhettünk egy rendkívül színvonalas rendezvény kulisszái mögé, Megcsodálhattuk a szebbnél szebb hajkölteményeket, így ízelítőt kaphattunk a legnevesebb fodrászok munkáiból. itt tényleg jelen volt a fodrász szakma krémje és persze rengeteg fodrász érdeklődő az ország majd minden pontjáról. Nagyon hasznos volt kapcsolatba kerülni velük, hisz rengeteg új információt megosztottak velünk.

Tanulságos és érdekes volt egyszerre...

Több egymástól független élmény volt ugyanis - amit nekünk meséltek jelen lévő fodrászok - hogy hallottak már a HairContrast Tparting fejtetődúsításáról ugyan, ám ajánlani mégsem merték olyanoknak, akiken tényleg segített volna, mivel lebeszélték róla őket vendégek, hogy ez nem jó mert tönkreteszi és kiszedi a meglévő hajat is. Az egészben a legérdekesebb csavar még csak most következik: ugyanis mint utólag kiderült egytől-egyig olyanok mondták ezt, akik egyébként sohasem próbálták, sőt még csak nem is láttak ilyet...:-)

Ez az a szitu, amikor két dolgot tehet az ember: vagy hosszasan elkezdi fejtegetni, hogy lám-lám, milyen gyarlóak az emberek, hogy olyan dolgokról alkotnak véleményt sokszor, amiről egyébként fogalmuk sincs. De mi inkább a másik utat választjuk. Hisz van ennek jó oldala is.

Mielőtt bárki őrültnek nézne minket - és azt ajánlaná, hogy sürgősen másszunk be a szekrény alá és keressük meg az elgurult piruláinkat - gyorsan megmagyarázzuk, mire is ez a fene nagy pozitív gondolkodás:

Az ebből leszűrhető tanulság az. Mert itt nem az a lényeg, hogy mit mondtak, hanem az, hogy micsoda ereje van ennek a szisztémának. Azaz a szájreklámnak. Hirdethetsz te milliókért a tévében, százezrekért a Facebookon, vagy a Google Adwords-ben, a személyes meggyőzés, az ismerőstől hallott vélemény még mindig verhetetlen. Mindennél nagyobb meggyőző ereje van ugyanis annak,ha egy barátnő, ismerős mondja el a tapasztalatát véleményét valamiről. Még akkor is, ha az légből kapott hamis infó, vagy semmilyen valóság alapja nincs.

Épp ezért nem az elgurult pirulát kell felvegyük, hanem a kesztyűt. Harcolni azok ellen akik hamis infókat terjesztenek, mindezt a saját fegyverükkel, a személyes meggyőzéssel. Aki számára hitelesek vagyunk, úgyis nekünk fog hinni, aki meg még így sem, arra nekünk sincs szükségünk...:-)

Egyszer már megosztottuk itt a blogon, most viszont újra mindennél aktuálisabb, így repetázunk. Egy kedves vendégünk véleménye arról a bizonyos Tparting-ról, ami ugye nem tesz jót a hajnak...:-)

Melegen ajánljuk azoknak is, akik esetleg már egy téves infó birtokában vannak és még csak ezután kezdenék terjeszteni azt...:-)

Szájkaraté helyett... szájreklám..:-) 

Ha szeretnél még több valós információt begyűjteni erről a speciális fejtető dúsítási technológiáról, másold be ezt a linket a böngésződbe és már csemegézhetsz is...:-)

http://haircontrast.hu/termekeink/t-parting/megoldas-hajritkulasra