Hajhiányod van? 5 tipp, hogy ne hozz rossz döntést!

Ha már túl vagy a kezdeti sokkon, vagy a tartós apátián, lássuk mire figyelj oda, ha nem akarsz később csalódni.

1., Mi a cél?

Ez lesz az első kérdés, amit felteszel magadnak! Bepróbálkozol egy viszonylag drága hajnövesztőszerrel és kivárod milyen hatása lesz, vagy gyors megoldást szeretnél? Mindkettőre vannak jó megoldások, de az utóbbi kevésbé költséges és kockázatos, hiszen ma már kitűnő pótrészek közül válogathatsz a hazai piacon is! Persze csak akkor, ha jól választassz!

2., Jó, jó, de akkor milyet?

Olyat, amit hosszú ideig használhatsz, nem kényelmetlen, nem irritálja a fejbőröd. Amikor hordod senkinek nem tűnik fel, hogy póthajat viselsz! Fontos, hogy soha ne egyedül dönts! Kérd ki hozzáértő fodrász szakember véleményét és a felhelyezést is vele végeztesd el. Ügyelj póthajad gondos ápolására is, hiszen ezzel érheted el azt, hogy hosszú ideig hordhasd és csak így lesz selymes és kellemes tapitású.

3., ..és az ár?

Rengeteg lehetőségből választhatsz az alig 10 ezres tételektől a több mint 1 milliósig. Amikor mérlegelsz, elsősorban úgyis azt nézed, hogy meddig nyújtózkodhatsz. Ha nem vagy árérzékeny, akkor is érdemes jobban bele ásnod magad a témába, mert vannak a piacon kitűnő minőségű pótrészek korrekt árakon is!

4., Milyen buktatók lehetnek?

Soha ne az ígéreteknek higgy, hanem a saját szemednek! Olyat válassz, ami már bizonyított! Nézz felhelyezési videókat, hogy meggyőződj róla milyen végeredményekre számíthatsz! Kérd ki olyanok véleményét, akik már használták és ha biztosra akarsz menni, fordulj fodrász szakemberhez is a témában! 

5., Olvass a sorok között!

Ha felhívsz egy céget, vagy egy fodrászt a témában, figyeld, hogy reagál kérdéseidre. Nagyon fontos ugyanis, hogy érezd a törődést és tudd, hogy olyan terméket vásárolsz, ahol bármikor számíthasz segítségre, ha gondod van! Évekig lesz hű társad ugyanis a pótrész, soha sem tudhatod mikor adódnak vele gondok. Ha van hová fordulj, ahol mindig segítségedre lesznek, az fog számodra igazi biztonságérzetet adni.

master_salon_image-1.jpg