Megújult honlapunk!

Ti kértétek, mi megcsináltuk!

Tévedni emberi dolog..:-) Talán ez a közhely ugrott be nekünk, miután a tavalyi dizájn váltásunk első tapasztalatait összegezni kezdtük. Csináltunk ugyanis egy szép és esztétikus honlapot, amiről azt hittük abszolút kiváló, ám kihagytunk egy rendkívűl fontos tényezőt a szúrásból: nem nekünk kell kiválónak lennie, hanem azoknak, akiknek szánjuk.

Pedig tényleg minden benne volt: infók, szemléltető képek, videók, árak... csak éppen nem találta meg a kedves érdeklődő. Legalább is ez derült ki a sorozatos emailekből, amikor folyamatosan árakról, színvariációkról érdeklődtek.

Nem is értettük a dolgot, hiszen minden ott volt... igen... de volt egy bökkenő! A felhasználók több mint fele most már mobilon szörfözik. Ott viszont ugyanazt az infót, amit asztali gépen pillanatok alatt megtalál, telefonon csak jó adag görgetés után... Kinek van ehhez türelme...:-)???

Így gyorsan leadtunk a büszkeségünkből, átértékeltük a helyzetet és munkához láttunk. Begyűjtöttük a látogatói véleményeket, majd ezek figyelembevételével átalakítottuk honlapunk tematikáját.

Nem vagyunk tévedhetetlenek. Nyilván ebben is lesznek hibák. Reméljük azonban, hogy lényegesen praktikusabb, átláthatóbb és könyebben kezelhetőbb alternatívát sikerült letennünk az asztalra a korábbinál.

Szerinted..:-)?

Böngészd, csekkold, teszteld, majd írd meg észrevételed! Segíts, hisz Te teszel minket jobbá!

Kattints a linkre és kezdődhet az utazás..:-) https://haircontrast.hu/ 

5e6076964439a31eb072274d72a0da47.jpg