Beárazva...

A hajhosszabbítás drága. Ez ugye egy marha nagy közhelynek is hangozhatna, ha nem lenne igaz. De inkább pontosítok. A JÓ HAJHOSSZABBÍTÁS DRÁGA.  Persze lehetne itt kukacoskodni azon, hogy kinek mi a drága, maradjunk annyiban, hogy egy kóklertől vásárolt európai hajnak álcázott azonosíthatatlan hajzuhatag is drága lesz a végén, hogyha egy hét után használhatatlanná válva dobhatja ki vásárlója és vehet magának másikat.

Nem szeretnék most mélyebben beleásni a honi hajas piac rejtelmeibe, sem minősíteni a garancia nélkül európai hajnak eladott ázsiai termékek eladóit, inkább a saját portámon sepregetnék az elkövetkezőkben.

Szóval vissza az eredeti gondolatmenethez, hogy a jó hajhosszabbítás drága. Vegyünk egy HairContrast terméket: Tape On and Off hidegillesztéses hajhosszabbítás, prémium kategóriás 100% emberi haj (indiai, nem pedig európai, mert abból annyi sincs a piacon, mint nézőből egy MTK meccsen) valamint egyedülálló kézzel fűzött technika, amivel a póthajhoz illesztették a flexibilis purietilén lapocskákat. Kb 140.000Ft a fodrász munkadíjával együtt. Egy jó minőségű laptop ára ugye? Ki tudja ezt megfizetni?

A válasz elég kiábrándító  – itt Magyarországon nem sokan. Sajnos. Ők azok a szerencsések, akik olyan láthatatlan illesztéshez juthatnak, amely természetesen simul a hajba, gazdája szinte nem is érzi, hogy póthajat hord, annyira lágy és könnyed a viselése. Ez a Tape On and Off érzés.

Nézd csak meg:

És a többiek? Tehetnénk fel jogosan akár mi is a kérdést. Nekik nem jár ugyanaz az érzés, mint azoknak, akik a legdrágább technológiákat is meg tudják fizetni? A válasz: DE! Mi rájuk is gondoltunk.

A termék neve Flex. Mindössze 4 betű. Stílusosan 4 érvvel be is bizonyítjuk, miért ajánljuk:

❶   Hidegillesztéses technológia, amely nem roncsolja az eredeti hajat.

❷   100% kiváló minőségű emberi hajból készül

❸   30 perc alatt felhelyezhető

❹   Mindez nagyon jó áron!

Íme egy kis kedvcsináló hozzá:

 

További infók:

http://www.haircontrast.hu/termekeink/tape-on-and-off/hajhosszabbitas

http://www.haircontrast.hu/termekeink/tape-on-and-off/tape-on-and-off-klasszikus-hajhosszabbitas