Miként lehet dús hajkoronád 2 perc alatt?

   Képzeld el a szitut. Rövid kleopátra hajad van, de már napközben azon elmélkedsz, hogy az esti fogadásra mivel tudnád lenyűgözni üzletfeleid. (vagy a főnököd..:-). Előtted hegyekben állnak az iratok, délután prezi, mégis képtelen vagy a munkára koncentrálni, mert ezen kattog az agyad. Belenézel a szobád sarkában lévő tükörbe, rezignáltan beletúrsz a hajadba és szomorúan konstatálod, hogy ez bizony nem fog estig megnőni. Aranyhal nincs az irodádban akitől kívánhatsz hármat, a jó tündérekben meg amúgy sem hiszel, úgyhogy szeretnéd már végre, ha valami normális gondolat is megfogalmazódna benned a megoldásra.

   Ezek azok a pillanatok, amikor egy igényes, tökéletesen kivitelezett csatos póthaj csodákra képes. A „tökéletesen kivitelezett” kifejezést szándékosan használtam, hiszen a legtöbb forgalomban lévő ilyen pótrészt macerás felhelyezni. Soronként kell becsatolni, elmegy vele az idő és a végeredmény is sokszor csak gyenge négyes.

   A Bounce Bounce-szal viszont nincs ilyen probléma. Egyrészes, hálós megoldással mindössze 2 perc alatt becsatolhatod magadnak és összevegyítve az eredeti hajaddal máris fülig érhet a szád, ha tükörbe nézel. Este jöhet a tarolás, másnap pedig újra a régi énedben feszíthetsz az irodában.

   Ez a megoldás a munkamorálodon is sokat segíthet, hiszen a jövőben már nem kell két prezentáció között azon gondolkodnod, hogy miként arathatsz egy esti partin.

A 2 perccel pedig nem beszéltünk a levegőbe! Nézd csak meg az alábbi videón, - vágatlanul, - hogy tényleg annyi. Le és felhelyezéssel együtt...

Szóval, szőkeként ilyen látványos is lehet a frizurád:

bounce_girl.jpg

Így néz ki mindez a gyakorlatban: