Biztonságérzet...

...avagy van élet a szakmaiságon túl is!

A következő kis gondolatmenet mellőzni fog minden szakmaiságot, nem lesz szó benne termékekről, nem ecseteljük benne egyik, vagy másik márkánk előnyeit, nem csatolunk hozzá videót, vagy fényképet. Egy olyan dologról lesz szó, ami legalább olyan fontos, mint egy produktum minősége, vagy egyedisége.

A hitelességről és biztonságérzetről...

A kedves érdeklődő, ha kinéz egy terméket, elsősorban praktikai szempontok motiválják. Szüksége van-e rá, jelent-e számára bármilyen előnyt, hasznot annak megszerzése. Sok esetben nem is gondol bele, milyen mögöttes tényezők határozhatják meg döntését, mi várható a rendelése után. Ha szeretné és vágyik rá, sok mindenre képes érte.

Ezt a helyzetet többféleképpen lehet kezelni az eladó részéről is. Kihasználhatjuk a lelkes vendég jóhiszeműségét, de tisztelhetjük és megbecsülhetjük is, hogy minket választott.

...és ez itt a kulcsmomentum!

A vásárlási folyamat ugyanis nem ér véget egy termék megvásárlásával. Nagyon fontos, hogy vajon hosszútávon elégedett lesz-e vele vásárlója, érzi-e a törődést és gondoskodást a tranzakció lebonyolítása után is. Nincs annál rosszabb mint a fizetés utáni napokban az az érzet, hogy csak azért lógatták bele a csalit az arcunkba, hogy kicsikarhassák a pénzt a tárcánkból...

Távol áll tőlünk mások módszereit minősíteni, amúgy is mindenki a maga portáján söpörjön - tartja a mondás. Jogosan.  Így hát mi is csak magunkkal foglalkozunk, megosztjuk hát, miként is csináljuk ezt mi.

Vegyünk például a hidegillesztéses hajhosszabbításunkat. Nem olcsó. Természetesek a komoly elvárások ennyi pénzért. Mi tölti el nyugalommal ilyenkor a vásárlót? Ha van biztonságérzete. Tudja, hogy nem engedjük el a kezét a vásárlás után sem, folyamatos tanácsokkal segítjük, ha kérdése merül fel, ha pedig gondjai akadnak, mindig azon vagyunk, hogy megtaláljuk a leggyorsabb és a legjobb megoldást problémájára.

Ez egy alapvető HairContrast filozófia.

Ha tehát szükséged van erre az érzésre a vásárlás után, szeretnél megnyugodni, hogy jó kezekben vagy, akkor keress minket. 

Tapasztald meg.

Szeretettel várunk...:-)