Hair Contrast Hajpótlások

Hajba kapós..:-)

2018. jún 07.

Egy hajritkulással élő vallomása...

írta: haircontrast
Egy hajritkulással élő vallomása...

"...sajnos a szerencsén is múlt..."

Kedves Csoport tagok! Ahogy kértétek megosztom a mai tapasztalataimat Veletek. Ma felkerült a T-parting. Hosszú vajúdás és majd egy évi dilemma után egy próbafülkében az izzadságtól összetapadt pár szál hajjal megszületett a döntés ,valamit tenni kell. Sokan próbáltak lebeszélni,többek között fodrászok.Aztán ezen az oldalon lévő vélemények kommentek is azt sugallták,tegnap este ,hogy kétségeim legyenek. Én viszont elég keményfejű vagyok. lassan hozok meg döntéseket,de ha már   eldöntöttem valamit azt meg is valósítom. Most már azt mondom,hogy életem legjobb döntését hoztam meg. Ez viszont kevés lett volna ,de rátaláltam egy igazi "Profi" ,csupa szív fodrásznőre akinek úgy ültem be a székébe,mintha ezer éve a fodrásznőm lett ...

Tovább Szólj hozzá

póthaj paróka kopaszodás pepi HairContrast Tparting HairContrast blog Fejtető dúsítás Láthatatlan illesztés Fejtetődúsítás alopécia alopécia kezelése

2018. ápr 24.

Hajhiányod van? 5 tipp, hogy ne hozz rossz döntést!

írta: Zoy!
Hajhiányod van? 5 tipp, hogy ne hozz rossz döntést!

Ha már túl vagy a kezdeti sokkon, vagy a tartós apátián, lássuk mire figyelj oda, ha nem akarsz később csalódni.

1., Mi a cél?

Ez lesz az első kérdés, amit felteszel magadnak! Bepróbálkozol egy viszonylag drága hajnövesztőszerrel és kivárod milyen hatása lesz, vagy gyors megoldást szeretnél? Mindkettőre vannak jó megoldások, de az utóbbi kevésbé költséges és kockázatos, hiszen ma már kitűnő pótrészek közül válogathatsz a hazai piacon is! Persze csak akkor, ha jól választassz!

2., Jó, jó, de akkor milyet?

Olyat, amit hosszú ideig használhatsz, nem kényelmetlen, nem irritálja a fejbőröd. Amikor hordod senkinek nem tűnik fel, hogy póthajat viselsz! Fontos, hogy soha ne egyedül dönts! Kérd ki hozzáértő fodrász szakember ...

Tovább Szólj hozzá

póthaj paróka kopaszodás pepi HairContrast Hajritkulás hajhiány

2018. ápr 17.

A szép haj csúnya ára?

írta: Zoy!
A szép haj csúnya ára?

...avagy az igazság odaát van!

Sokan hajlandóak több százezer forintot fizetni egy szép, dús és látványos póthajért, ám sokan nem tudják, hogy ennek súlyos ára van: az alapanyagot sokszor szegény indiai, orosz és ukrán nők szolgáltatják. Ez persze nem érdekli a szép hajra vágyó ügyfelet és mivel a szépségéért hajlandó áldozni is a kedves vendég, a hajhosszabbítás biznisz világszerte dübörög. 

Vannak tehát, akik hobbiból hosszabbítanak, hogy szebbnek érezhessék magukat, de vannak, akiket a szükség visz rá. Ugyanúgy mint azokat, akik megszabadulnak tőle. Nem akarnak ritkuló hajjal szaladgálni az utcákon, vissza szeretnék szerezni az önbecsülésüket, nőiességüket, azaz az életminőségüket.

Megfedhetők ezért? Nehéz kérdés! Elitélhető-e valaki ...

Tovább Szólj hozzá

2018. feb 24.

Bizonyíték nélkül mit ér egy igéret?

írta: HairContrast Hungary
Bizonyíték nélkül mit ér egy igéret?

Amikor tájékozódom egy termékről, vagy szolgáltatásról, a legfontosabb számomra a meggyőzés szempontjából az, hogy vannak-e olyanok, akiknek már bevált. Sok esetben komoly nehézségekbe ütközik ennek lenyomozása, ami szerintem komoly hiba. Hisz nem csak én vagyok valószínűleg ezzel így, hanem még sokan mások is.

Ezért szeretnék most segíteni egy kicsit mindazoknak, akik a HairContrast termékekkel kapcsolatban informálódnak, hogy nekik ne kelljen hosszú órákat oknyomozással tölteni..:-)

Szóval HairContrast.

Adva vagyon egy cég ami sokak számára még ismeretlen és néhány márkája, ami pedig még inkább.

Weft On and Off, New Me, Tparting? Kinek mondanak ezek a nevek bármit is? Jó dolgok ezek? Beváltak már valahol, valakinek?

...

Tovább Szólj hozzá

paróka kopaszodás hidegillesztés HairContrast Tparting HairContrast hajhosszabbítás alopécia Flex Extension New Me Solution

2018. jan 29.

Segítség! Nem érzem jól magam a bőrömben!

írta: haircontrast
Segítség! Nem érzem jól magam a bőrömben!

   Szilvi nem akarta még magát 50 évesnek érezni. Ahogy közelgett a kerek évforduló, úgy érezte egyre jobban, hogy görcsbe rándult a gyomra. Már lelki szemei előtt látta a nagy boci szemeket és az álszent megjegyzéseket:  "ez nem a világ vége Szilvia", vagy "jé, pedig nem is látszol annyinak" . Mennyire szánalmas!  Ő nagyon is jól tudta az igazságot. Ramatyúl nézek ki, nincs mese! Utálok tükörbe nézni, utálok társaságba menni, még egy kurva társkeresőre sem merek felregisztrálni, mert ha eljön az első randi, úgy menekül majd el előlem a célszemély, mintha puskából lőtték volna ki.

    Na elég az önsajnálatból! Kapd össze magad Szilvi, vagy úgy végzed mint az-az ember, aki ott sem volt. - harsogta magának. A kezdeti ...

Tovább Szólj hozzá

paróka kopaszodás Tparting Hajritkulás Fejtető dúsítás Fejtetődúsítás alopécia alopécia kezelése

2018. jan 19.

Megjelenítés elsőként...

írta: HairContrast Hungary
Megjelenítés elsőként...

...hogy ne maradj le Facebook posztjainkról se!

Érdekes műfaj ez a marketing. Nincs még egy olyan ágazat, ahol - akár egy éven belűl is - annyi változás történne, mint itt. Ebben többek közt a Facebook is ludas, hiszen állandóan módosít, korrigál, javít a felhasználói élmény fokozása érdekében. Ez egyébként tök jó, hiszen így vége a Coelho-s idézetek és a lájkvadász, szenzációhajhász álhírek korának. Mostantól azok a posztok jelennek meg főleg az idővonaladon, amik valóban érdekesek lehetnek számodra.

Ezért is írok most Neked..:-)

Ha érdekelnek írásaink, bejegyzéseink, Te is tehetsz arról, hogy ne maradj le a legfontosabb infóinkról. A következőt kell tenned ennek érdekében:

1., Tételezzük fel, hogy a Hair Contrast Hajhosszabbítás Facebook oldalunkon vagy.

...

Tovább Szólj hozzá

paróka kopaszodás hajápoló termékek HairContrast Hajritkulás HairContrast blog Láthatatlan illesztés Csatos póthaj

2018. jan 03.

Ha gyors megoldás kell kopaszodásra...

írta: haircontrast
Ha gyors megoldás kell kopaszodásra...

A kopaszodás komolyan meg tudja keseríteni az ember életét. Nem csoda, ha elszenvedője minél hamarabb szeretné megoldani ezt a problémát. Vannak, akik a hosszadalmasabb utat választanák és vannak, akiknek gyors megoldás kell. Előbbiek hajbeültetést, vagy hajnövesztőszereket keresnek, utóbbiak pedig tökéletes fedést.

Ha Neked is gyors megoldás kell, van egy jó hírünk . Dánia és Hollandia után most már hazánkban is elérhető a HairContrast slágerterméke kopaszodásra.

Ez a Top Extension hajprotézis, amely férfiak részére is megnyugtató megoldást biztosít. Egy kényelmes, esztétikus hajpótlás, ráadásul elérhető áron.

E sorokat olvasva, elsőként a következő kérdés merülhet fel benned: jó-jó, ez így szépen hangzik, de vajon ...

Tovább Szólj hozzá

póthaj paróka kopaszodás alopécia

2017. dec 27.

Ha egy álom megvalósúl....

írta: HairContrast Hungary
Ha egy álom megvalósúl....

Hétköznapi csodák bármikor történhetnek, nem csak karácsonykor. Az igazi örömszerzéshez nem kellenek kötelező ünnepek, sőt sokszor egy-egy spontán pillanat nagyobb katartikus élményt tud nyújtani, mint azok, amelyek amúgy is erről szólnak. Épp ezért számunkra is óriási élmény, ha egyik kedves vendégünknek bearanyozhatjuk a hétköznapjait. A mi munkánkat nem lehet ugyanis csak úgy csinálni. Komoly problémákat kell megoldanunk, olyanokat, amelyek nem csak testi, de komoly lelki megterhelést is okoznak elszenvedőjének. Az ilyen emberek receptorai sokkal jobban ki vannak hegyezve, hamarabb észreveszik ha problémájuk megoldása nem 100%-os fordulatszámon halad. Sokszor vékony jégen táncolunk, hisz könnyen benne van a csalódás lehetősége, de ...

Tovább Szólj hozzá

póthaj paróka kopaszodás HairContrast Tparting Fejtetődúsítás alopécia

2017. dec 11.

Megújult honlapunk!

írta: HairContrast Hungary
Megújult honlapunk!

Ti kértétek, mi megcsináltuk!

Tévedni emberi dolog..:-) Talán ez a közhely ugrott be nekünk, miután a tavalyi dizájn váltásunk első tapasztalatait összegezni kezdtük. Csináltunk ugyanis egy szép és esztétikus honlapot, amiről azt hittük abszolút kiváló, ám kihagytunk egy rendkívűl fontos tényezőt a szúrásból: nem nekünk kell kiválónak lennie, hanem azoknak, akiknek szánjuk.

Pedig tényleg minden benne volt: infók, szemléltető képek, videók, árak... csak éppen nem találta meg a kedves érdeklődő. Legalább is ez derült ki a sorozatos emailekből, amikor folyamatosan árakról, színvariációkról érdeklődtek.

Nem is értettük a dolgot, hiszen minden ott volt... igen... de volt egy bökkenő! A felhasználók több mint fele most már mobilon szörfözik. Ott viszont ...

Tovább Szólj hozzá

HairContrast HairContrast blog HairContrast Hungary YouTube csatorna

2017. sze 26.

Miként lehet dús hajkoronád 2 perc alatt?

írta: haircontrast
Miként lehet dús hajkoronád 2 perc alatt?

   Képzeld el a szitut. Rövid kleopátra hajad van, de már napközben azon elmélkedsz, hogy az esti fogadásra mivel tudnád lenyűgözni üzletfeleid. (vagy a főnököd..:-). Előtted hegyekben állnak az iratok, délután prezi, mégis képtelen vagy a munkára koncentrálni, mert ezen kattog az agyad. Belenézel a szobád sarkában lévő tükörbe, rezignáltan beletúrsz a hajadba és szomorúan konstatálod, hogy ez bizony nem fog estig megnőni. Aranyhal nincs az irodádban akitől kívánhatsz hármat, a jó tündérekben meg amúgy sem hiszel, úgyhogy szeretnéd már végre, ha valami normális gondolat is megfogalmazódna benned a megoldásra.

   Ezek azok a pillanatok, amikor egy igényes, tökéletesen kivitelezett csatos póthaj csodákra képes. A ...

Tovább Szólj hozzá

Bounce Bounce Csatos póthaj