Egy visszakapott Nőiesség nyomában...

...mert örömet szerezni jó!

Egy kedves lány keresett meg minket azzal a kéréssel, hogy segítsünk neki egy komoly problémájában. Elmesélte, hogy régen nagyon szép és dús hosszú haja volt, élvezte, hogy megakadnak rajta a tekintetek, ám az élet kegyetlen oldala átírta meseszép forgatókönyvét. Amikor kiderült, hogy áttétes tumor található szervezetében, az mindent megváltoztatott.  Így hát kemoterápiás kezeléseknek kellett alávetnie magát, ami nemcsak lelkileg, de testileg is komoly tortúra. Gyönyörű haja nem bírta a megpróbálatásokat és ahogy az ilyenkor lenni szokott egy önbecsülésében és életkedvében összetört emberke nézett fáradtan a jövőben a hosszú fooyamat végén. Ám őt (nevét továbbra is szándékosan elhallgatjuk) nem olyan fából faragták, aki könnyen feladja. Hisz csatát nyert. Életet a halál ellen. időt kapott. Időt, hogy ismét egyenesbe hozza életét, lelkivilágát, nőiességét. Felkeresett minket, hogy segítsünk neki visszaszereznie régi önmagát.

Alaposan megvizsgálva a helyzetet, először a tényeket rögzítettük. 5cm-es mereven göndörödő hajjal rendelkezett, ami ráadásul erősen göndörödött, Ezért tartós hajegyenesítést kellett alkalmazni nála. Fejbőre rendkívül érzékeny volt, a kemós kezelések mellékhatásaként. Ebből kellett dús, látványos hajkoronát varázsolni. Szerencsére a HairContrast jól el van látva mindenféle praktikus termékkel, így már csak azt kellett kitalálni, melyekkel és milyen sorrendben dolgozzunk.

E látványos "merényletre"  a Tpartingot és a Nordic Tape Systemet szemeltük ki. Először gondosan megmostuk, megszárítottuk és kiegyenesítettük a hajat, hogy az illesztéseket észrevehetetlenül és stabilan rögzíthessük. Majd jöhetttek a póthajak: Kezdésként a Nordic Tape System. Egy hidegillesztéses bioragasztós hajhosszabbítás, ami nem roncsolja az eredeti hajat, illesztései pedig kényelmesek.  Hősünknek már ekkor fülig ért a szája és ez az elégedett mosoly csak fokozódott a következő munkafázis során. Jöhetett a Tparting. Ezt a termékünket sokan csak a hajritkulások elfedésére használják, pedig van egy másik jó tulajdonsága is. Hajhosszabbításra és hajdúsításra is kiváló. Szintén bioragasztós játékos, tehát a közvetlen fejbőrrel érintkezve sem okoz semmiféle bőr irritációt.

Végűl csak elkészültünk vele. A végeredmény önmagáért beszélt. De ahhoz, hogy igazán meggyőző képet festhessünk le a helyzetről, ne azt a pillanatot ragadjuk ki, amikor boldogan szelfi cunamikat készítve elhagyta szalonunkat. Beszéljünk inkább arról, hogy mi történt utána: Néhány héttel később egy profi fotózáson vett részt, ahol csodálatos képek készültek róla. Sugárzott. Kivirult. Ismét a régi volt. Visszakapta mindazt, ami a legfontosabb volt a számára egy vidám derűs élethez: a Nőiességét.

Ha úgy érzed ez a forgatókönyv megfilmesítésért kiállt, máris van egy jó hírünk: Ezt is megcsináltuk Neked:

Íme hát a kedves történet, amely Happy End-del zárult: