Hair Contrast Hajpótlások

Hajba kapós..:-)

2018. jan 03.

Ha gyors megoldás kell kopaszodásra...

írta: haircontrast
Ha gyors megoldás kell kopaszodásra...

A kopaszodás komolyan meg tudja keseríteni az ember életét. Nem csoda, ha elszenvedője minél hamarabb szeretné megoldani ezt a problémát. Vannak, akik a hosszadalmasabb utat választanák és vannak, akiknek gyors megoldás kell. Előbbiek hajbeültetést, vagy hajnövesztőszereket keresnek, utóbbiak pedig tökéletes fedést.

Ha Neked is gyors megoldás kell, van egy jó hírünk . Dánia és Hollandia után most már hazánkban is elérhető a HairContrast slágerterméke kopaszodásra.

Ez a Top Extension hajprotézis, amely férfiak részére is megnyugtató megoldást biztosít. Egy kényelmes, esztétikus hajpótlás, ráadásul elérhető áron.

E sorokat olvasva, elsőként a következő kérdés merülhet fel benned: jó-jó, ez így szépen hangzik, de vajon ...

Tovább Szólj hozzá

póthaj paróka kopaszodás alopécia

2017. dec 27.

Ha egy álom megvalósúl....

írta: HairContrast Hungary
Ha egy álom megvalósúl....

Hétköznapi csodák bármikor történhetnek, nem csak karácsonykor. Az igazi örömszerzéshez nem kellenek kötelező ünnepek, sőt sokszor egy-egy spontán pillanat nagyobb katartikus élményt tud nyújtani, mint azok, amelyek amúgy is erről szólnak. Épp ezért számunkra is óriási élmény, ha egyik kedves vendégünknek bearanyozhatjuk a hétköznapjait. A mi munkánkat nem lehet ugyanis csak úgy csinálni. Komoly problémákat kell megoldanunk, olyanokat, amelyek nem csak testi, de komoly lelki megterhelést is okoznak elszenvedőjének. Az ilyen emberek receptorai sokkal jobban ki vannak hegyezve, hamarabb észreveszik ha problémájuk megoldása nem 100%-os fordulatszámon halad. Sokszor vékony jégen táncolunk, hisz könnyen benne van a csalódás lehetősége, de ...

Tovább Szólj hozzá

póthaj paróka kopaszodás HairContrast Tparting Fejtetődúsítás alopécia

2017. dec 11.

Megújult honlapunk!

írta: HairContrast Hungary
Megújult honlapunk!

Ti kértétek, mi megcsináltuk!

Tévedni emberi dolog..:-) Talán ez a közhely ugrott be nekünk, miután a tavalyi dizájn váltásunk első tapasztalatait összegezni kezdtük. Csináltunk ugyanis egy szép és esztétikus honlapot, amiről azt hittük abszolút kiváló, ám kihagytunk egy rendkívűl fontos tényezőt a szúrásból: nem nekünk kell kiválónak lennie, hanem azoknak, akiknek szánjuk.

Pedig tényleg minden benne volt: infók, szemléltető képek, videók, árak... csak éppen nem találta meg a kedves érdeklődő. Legalább is ez derült ki a sorozatos emailekből, amikor folyamatosan árakról, színvariációkról érdeklődtek.

Nem is értettük a dolgot, hiszen minden ott volt... igen... de volt egy bökkenő! A felhasználók több mint fele most már mobilon szörfözik. Ott viszont ...

Tovább Szólj hozzá

HairContrast HairContrast blog HairContrast Hungary YouTube csatorna

2017. sze 26.

Miként lehet dús hajkoronád 2 perc alatt?

írta: haircontrast
Miként lehet dús hajkoronád 2 perc alatt?

   Képzeld el a szitut. Rövid kleopátra hajad van, de már napközben azon elmélkedsz, hogy az esti fogadásra mivel tudnád lenyűgözni üzletfeleid. (vagy a főnököd..:-). Előtted hegyekben állnak az iratok, délután prezi, mégis képtelen vagy a munkára koncentrálni, mert ezen kattog az agyad. Belenézel a szobád sarkában lévő tükörbe, rezignáltan beletúrsz a hajadba és szomorúan konstatálod, hogy ez bizony nem fog estig megnőni. Aranyhal nincs az irodádban akitől kívánhatsz hármat, a jó tündérekben meg amúgy sem hiszel, úgyhogy szeretnéd már végre, ha valami normális gondolat is megfogalmazódna benned a megoldásra.

   Ezek azok a pillanatok, amikor egy igényes, tökéletesen kivitelezett csatos póthaj csodákra képes. A ...

Tovább Szólj hozzá

Bounce Bounce Csatos póthaj

2017. sze 15.

Nem érdemes hajba kapni!

írta: HairContrast Hungary
Nem érdemes hajba kapni!

...vagy mégis?

   Érdekes a póthajas szakma megítélése. Egy paróka, vagy más pótrész reklámozása kapcsán mindig megy a károgás, hogy: - „ez nem szünteti meg a hajhullást, meg hogy ettől nem nő ki az ember haja”, - stb, stb... Az ehhez hasonló rosszindulatú kommentelők most örülhetnek. Megnyugtatásukra ugyanis megerősítem:

Tökéletesen igazuk van!

De hát nem is ezért vannak..:-)

   Ha lenne egy olyan különleges berendezés, amivel bárki egy másik ember bőrébe bújhatna, javasolnám, hogy ezek a „minden lében kanál figurák” éljenek – mondjuk csak néhány röpke napot – egy hajritkulásban szenvedő, vagy megkopaszodott ember bőrében. Éljék át mindazt a bizonytalanságot, amit egy hajnövesztő szer hatását váró személy átél nap ...

Tovább Szólj hozzá

2017. sze 08.

Egy igazán professzionális hajhosszabbítás

írta: haircontrast
Egy igazán professzionális hajhosszabbítás

Ha láthatatlan illesztésre vágysz...

Rengeteg hajhosszabbítási technológia létezik és bizony komoly fejtörést okozhat a kedves érdeklődőnek az, hogy eldöntse, melyik lehetőséget is válassza, mi az, ami saját egyéniségének, stílusának és legfőképp hajszerkezetének a legideálisabb. Szögezzünk le egy komoly alapigazságot így az elején: olcsón, alacsony áron, igényes, dekoratív, hajkímélő és legfőképp kényelmesen hordható póthaj nincs. A hajhosszabbítás milyenségét illetően persze mindenki a saját szája íze szerint nyilatkozhat, így ez a kis írás sem azt hivatott eldönteni, hogy melyik a non plus ultra hajhosszabbítási fajta, hanem tiszteletben tartva minden irányzatot, most inkább bemutatunk Nektek egy olyan technológiát, amelyik mind a fodrász, mind pedig a ...

Tovább Szólj hozzá

póthaj hajhosszabbítás

2017. aug 11.

A hajritkulás ellen is bevethető a póthaj!

írta: haircontrast
A hajritkulás ellen is bevethető a póthaj!

Amikor póthajról beszélünk, először alighanem a hajhosszabbítás jut eszünkbe, vagyis az az eset, amikor valaki nem tudja a kívánt hosszra megnöveszteni a haját, vagy egyszerűen csak nem tudja kivárni, míg magától megnő. Más esetekben is hasznos lehet ugyanakkor a póthaj, például akkor, amikor a sajátunk ritkulni kezd, akár olyan mértékben, hogy már a fejbőr is láthatóvá válik, és nem beszélhetünk valódi hajtömegről. Ez a probléma bizony mindkét nemet érintheti, de valljuk be, a nőknél kellemetlenebb a jelenség esztétikai szempontból. A póthajjal ugyanakkor gyorsan és esztétikusan fedhető el a problémás terület.

 

Láthatatlan illesztés, természetes hatás

 

Nyilvánvaló, hogy a hajritkulás póthajjal való elfedése ...

Tovább Szólj hozzá

paróka kopaszodás Tparting Hajritkulás HairContrast hajhosszabbítás Fejtető dúsítás Láthatatlan illesztés alopécia alopécia kezelése

2017. aug 02.

Női kopaszodás, foltokban hiányzó haj – mit lehet tenni?

írta: haircontrast
Női kopaszodás, foltokban hiányzó haj – mit lehet tenni?

A kopaszodás az a jelenség, amit hagyományosan a férfiaknak tulajdonítunk, mint természetes, korral járó folyamatot, ami nem mindenkit érint, de elég gyakori. Ritkábban, de a nőknél is elő szokott fordulni kopaszodás, és bár sokszor az erősebbik nem képviselői is rosszul élik meg ezt a helyzetet, valljuk be, egy nő számára sokkal kellemetlenebb. A problémára több megoldás is létezik, melyek többé-kevésbé hatékonyak, de sok esetben jelent gondot, hogy a módszer drága, macerás, emiatt nem mindenki számára elérhető.

 

Vannak ugyanakkor olyan megoldások, melyek szélesebb körben tudják orvosolni a problémát, ezáltal rengeteg embernek adva vissza az önbizalmát, önbecsülését. Közhely, de igaz, hogy a haj a megjelenés koronája – ...

Tovább Szólj hozzá

kopaszodás hajpótlás Hajritkulás

2017. júl 04.

Szép hajat (nem csak) különleges alkalomra

írta: haircontrast
Szép hajat (nem csak) különleges alkalomra

Javában dübörög az idei esküvőszezon, és ilyen alkalmakkor nem csak a menyasszony szeretne tökéletes külsővel megjelenni.  Egészséges, dús hajból nem nehéz ünnepi frizurát csinálni, esetleg csináltatni. Ha hosszabb a hajunk, akkor pedig tobzódhatunk a lehetőségekben: kontyok, loknik, a hajszínek variálása, szép kiegészítők.  De mit tegyen az, akinek ezt nem adta meg a sors?

tparting_elo_tte.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

HairContrast dúshaj Tparting Hajritkulás

2017. ápr 28.

Egy új szerelem kezdete

írta: HairContrast Hungary
Egy új szerelem kezdete

Edit, kifinomult izlésvilággal rendelkező igazi művészlélek. Mint mindenki, Ő is vágyik az igazi elismerésre, elfogadásra. Az ilyen különleges attitüddel rendelkező embereknek azonban nem könnyű, mivel ugyanazt a maximumot várják környezetüktől, mint saját maguktól.

...és ez a szerelemre is igaz.

Edit, nem hajlandó megalkudni. Igaza van. Tudja, mit tud nyújtani ahhoz, hogy egy kapcsolat, igazán tartalmas, magas szinvonalú kapcsolat lehessen, épp ezért azt is tudja, a legjobb jár neki is ezért cserébe.

Egy randi előtt ugrott be hozzánk hajhosszabbítás céljából azért, hogy legszebb arcát mutathassa a különleges esemény alkalmából. Ezt követően osztotta meg velünk gondolatait:

"Ahogyan a legtöbben, másféle hajra vágyom én ...

Tovább Szólj hozzá

fodrászat Flex hidegillesztés HairContrast hajhosszabbítás HairContrast blog hideggillesztéses hajhosszabbítás Tape On and Off hajhosszabbítás 30 perc alatt Nordic Tape System Láthatatlan illesztés Bounce Bounce Csatos póthaj