Ha egy álom megvalósúl....

Hétköznapi csodák bármikor történhetnek, nem csak karácsonykor. Az igazi örömszerzéshez nem kellenek kötelező ünnepek, sőt sokszor egy-egy spontán pillanat nagyobb katartikus élményt tud nyújtani, mint azok, amelyek amúgy is erről szólnak. Épp ezért számunkra is óriási élmény, ha egyik kedves vendégünknek bearanyozhatjuk a hétköznapjait. A mi munkánkat nem lehet ugyanis csak úgy csinálni. Komoly problémákat kell megoldanunk, olyanokat, amelyek nem csak testi, de komoly lelki megterhelést is okoznak elszenvedőjének. Az ilyen emberek receptorai sokkal jobban ki vannak hegyezve, hamarabb észreveszik ha problémájuk megoldása nem 100%-os fordulatszámon halad. Sokszor vékony jégen táncolunk, hisz könnyen benne van a csalódás lehetősége, de ugyanakkor a siker is sokkal eufórikusabb.

Ha rendszeresen olvasol minket, akkor már valószínűleg kitaláltad, hogy a hajritkulásról és a kopaszodásról szólnak fentebb leírt gondolataink.

Tudjuk, hogy vannak ennél súlyosabb problémák is...

Tudjuk, hogy vannak, akik simán együtt tudnak élni vele...

De azt is tudjuk, sokan számítanak ránk, hogy segítsünk...

Nagyon sokat kaptunk ezektől az emberektől: hitet, hogy tudunk segíteni, erőt, hogy jó úton járunk. Most így az év végén nekik szeretnénk első sorban köszönetet mondani.

2018? Induljon egy üzenettel: Ha szenvedsz tőle, ne halogasd! El tudd hinni, hogy ez a helyzet megváltozhat.

Mert csak így tudunk még több álmot megvalósítani...

Mint az övét... Ezzel szeretnénk kívánni egy igazán boldog új esztendőt Neked..:-)

További nfók itt: https://haircontrast.hu/ 

Ha írni akarsz nekünk: profihaj@gmail.com 

Ha szóban mondanád el: 06205002230