Egy igazán professzionális hajhosszabbítás

Ha láthatatlan illesztésre vágysz...

Rengeteg hajhosszabbítási technológia létezik és bizony komoly fejtörést okozhat a kedves érdeklődőnek az, hogy eldöntse, melyik lehetőséget is válassza, mi az, ami saját egyéniségének, stílusának és legfőképp hajszerkezetének a legideálisabb. Szögezzünk le egy komoly alapigazságot így az elején: olcsón, alacsony áron, igényes, dekoratív, hajkímélő és legfőképp kényelmesen hordható póthaj nincs. A hajhosszabbítás milyenségét illetően persze mindenki a saját szája íze szerint nyilatkozhat, így ez a kis írás sem azt hivatott eldönteni, hogy melyik a non plus ultra hajhosszabbítási fajta, hanem tiszteletben tartva minden irányzatot, most inkább bemutatunk Nektek egy olyan technológiát, amelyik mind a fodrász, mind pedig a vendége számára az egyik legkényelmesebb választás és ez a hihetetlen előnye egyáltalán nem megy a minőség rovására.

Mint a mesében: két dán testvér - ráadásul még Andersennek is hívták őket – elhatározta, hogy olyan hajhosszabbítási alternatívát nyújt fodrászoknak és vendégeik számára, amely gyorsabb és hajkímélőbb megoldást kínál, mint a piacon futó versenytársaik. Michael és Peter Andersen sok év alatt összegyűjtött szakmai tapasztalatának eredményeképp megszületett a HairContrast, brand, mely mára 4 földrész több mint 20 országába a szakma egyik legkedveltebb márkája. Titka, hogy mindössze 25 perc alatt egy teljes hajhosszabbítást lehet végrehajtani a vendégen, a póthaj újra és újra felhasználható, le és felhelyezése közben nem sérül a haj és ráadásul még azoknak a felhasználóknak a számára is ideális, akiknek vékony szálú hajuk van.

Nyugat-Európa, Ausztrália és az Egyesült Államok után most már a magyar fodrászok és vendégeik is átélhetik milyen az a HairContrast érzés. Azt, hogy van élet a gyűrűs, a varrásos és a hő illesztés hajhosszabbításon túl is, mivel nem kell egy fél napot elpazarolnia a munkaidejéből a fodrásznak, illetve szabadidejéből vendégének, ha egy ilyen nagyobb szabású hajhosszabbítási akcióra vállalkoznak.

Megszületett a hidegillesztés. A hajhosszabbítási technológiák legmodernebb generációja. A HairContrast hazai kizárólagos forgalmazójaként pedig szeretettel várok minden kedves fodrászt, vagy érdeklődőt, aki kíváncsi a hajhosszabbítás legújabb dimenziójára. A titok tehát nem titok többé. Ha kíváncsi vagy ránk, nézz szét weboldalunkon a www.haircontrast.hu címen, vagy írj, ha kérdésed van e-mail címünkre, a profihaj@gmail.com-ra.

…és ne feledd! HairContrast – Több mint egy hajhosszabbítás….

Ha szeretnél többet megtudni erről a technikáról, kattits erre a linkre: https://haircontrast.hu/nordic-tape-system-2/ 

tape_on_and_off_ve_gleges-2.jpg