A hajritkulás ellen is bevethető a póthaj!

Amikor póthajról beszélünk, először alighanem a hajhosszabbítás jut eszünkbe, vagyis az az eset, amikor valaki nem tudja a kívánt hosszra megnöveszteni a haját, vagy egyszerűen csak nem tudja kivárni, míg magától megnő. Más esetekben is hasznos lehet ugyanakkor a póthaj, például akkor, amikor a sajátunk ritkulni kezd, akár olyan mértékben, hogy már a fejbőr is láthatóvá válik, és nem beszélhetünk valódi hajtömegről. Ez a probléma bizony mindkét nemet érintheti, de valljuk be, a nőknél kellemetlenebb a jelenség esztétikai szempontból. A póthajjal ugyanakkor gyorsan és esztétikusan fedhető el a problémás terület.

 

Láthatatlan illesztés, természetes hatás

 

Nyilvánvaló, hogy a hajritkulás póthajjal való elfedése kapcsán azonnal felmerül a kérdés, hogy vajon nem hat-e természetellenesnek. A kérdés jogos, hiszen ezer meg ezer példát láthatunk olyan póthajakra, parókákra, amikről kilométerekről ordít, hogy nem igaziak, és mintha csak a tulajdonosuk nem venné észre, mennyire nyilvánvaló, hogy nem a saját haja van a fején.

 

Persze azért vannak olyan megoldások is, amik kifejezetten természetesnek hatnak, és ha nem tudja az ember, hogy nem saját haj, biztosan nem veszi észre – néha akkor sem, ha tudja. Az az igazi, amikor nem látjuk, melyik tincsek sajátok, és melyik a póthaj. Ha ilyet látunk, akkor valóban profi munkáról beszélünk.

 

De hogyan is kell ezt elképzelni a fejtetőn?

 

A legjobb módszer a Tparting. Ez a fejtetődúsítás a legjobb minőségű, emberi remy hajból készül, és teljesen természetes hatást biztosít, az illesztése fix, és persze láthatatlan. Nem kell amiatt aggódnunk, hogy húzó, kényelmetlen érzés a viselése, hála a rugalmas rögzítésnek, ami növényi ragasztóval történik, így egyáltalán nem irritál, ráadásul minimális mértékben érintkezik a fejbőrrel. A prémium kategóriás, 100 százalékban emberi haj olyannyira képes beilleszkedni az eredeti hajszálak közé, hogy lehetetlen lesz megállapítani, melyik tincsek igaziak, és honnan kezdődik a póthaj!