Szép hajat (nem csak) különleges alkalomra

Javában dübörög az idei esküvőszezon, és ilyen alkalmakkor nem csak a menyasszony szeretne tökéletes külsővel megjelenni.  Egészséges, dús hajból nem nehéz ünnepi frizurát csinálni, esetleg csináltatni. Ha hosszabb a hajunk, akkor pedig tobzódhatunk a lehetőségekben: kontyok, loknik, a hajszínek variálása, szép kiegészítők.  De mit tegyen az, akinek ezt nem adta meg a sors?

tparting_elo_tte.jpg

A hajritkulásnak számos oka lehet: változó kor, pajzsmirigy túl-és alulműködés, hormonváltozások, különböző betegségek kezelésének mellékhatása, vashiányos vérszegénység. Ilyen esetekben, ha orvosi segítséget veszünk igénybe és a kiváltó okot kezeljük, a hajhullás folyamata visszafordítható, illetve a haj idővel újra besűrűsödik és megnő.

De milyen lehetőségek vannak, ha valaki gyors megoldást szeretne?

A hétköznapokban is zavaró és erőt próbáló, ha nem szívesen nézünk tükörbe, ha rejtegetni kell a kopasz részeket a fejünkön, ha akárhogy fésüljük a hajunkat, készítjük el a frizuránkat, ki-kivillan a fejbőrünk. Mindez meglehetősen rombolja az ember önbizalmát. Nem kell azonban önkéntes száműzetésbe vonulnunk, van megoldás a problémánkra.

Az ember a hétköznapok folyamán is szeret adni a külsejére. Ha azonban valamilyen fontos alkalomra készülünk, legyen az egy esküvő, keresztelő, állásinterjú, randevú vagy bármi más, akkor gyors és hatékony megoldás kell, amitől azonnal jobban érezzük magunkat a bőrünkben, ami azonnal önbizalmat ad, amitől mosolyogva nézünk ismét a tükörbe.

Nem kell aggódnunk azon, vajon szétfújta-e a szél a frizuránkat vagy csöpörög az eső és tökreteszi, de azon sem, hogy a készülő fotón jól mutat-e majd. Nem vonja el az élményről a figyelmünket, hogy kényelmetlen, viszket vagy húzza a fejbőrt, hanem azonnal komfortos érzetet ad.

Mi ilyen megoldást kínálunk, elérhető áron!

tparting_uta_na.jpg

Egy különleges termék Dániából: a Tparting. 100% emberi hajból készült, természetes hatású, kényelmes, esztétikus hajpótlás. Nem irritálja a fejbőrt, rögzítése rugalmas, így viselése szinte észrevétlen.  Akár hat hétig is hordható, mindeközben pedig nőhet, sűrűsödhet alatta az eredeti hajunk. Ha szeretne azonnal dúsabb, szebb frizurát, tegyen egy próbát velünk!

Ha kérdése van, keressen minket vagy fodrász partnereinket. Szinte minden megyében van már kollegánk, akihez személyesen is fordulhat. Várjuk szeretettel! http://haircontrast.hu/partnereink/