Sikersztori Hollandiából importálva...

Avagy tökéletes megoldások hajritkulás elfedésére.

Bárkit is kérdezünk meg róla, - aki már átélte, -  ugyanazt fogja mondani: A hajritkulás kegyetlen kihívás elé állította. A mindennapi közérzetében és az önbecsülésében is komoly károkat okozott, nem csoda hát, hogy mindent meg akart tenni azért, hogy minél hamarabb visszanyerje régi énjét, magabiztosságát.

   Mit tehetett ebben a helyzetben? Első felindultságból természetesen számba vette azokat a lehetőségeket, amik gyors  és hatékony segítséget nyújthatnak, de az esetek többségében mindig arra az eredményre jutott, hogy túl nagy a kockázat: a lehetőségek sok esetben nagyon drágák és semmi garancia nincs arra, hogy végül a kívánt eredmény is megnyugtató lesz.

   Bármilyen módon járta körül a témát, ugyanoda lyukadt ki.

A tény az: hajritkulást sokkal kockázat mentesebb és gyorsabb elfedni, mint megszüntetni!

   Épp ennek tudatában a HairContrast az ezredforduló óta azon dolgozik, hogy ezekre a problémákra nyújtson igényes és megnyugtató megoldást. Kifejlesztette a Tpartingot, egy rendkívül esztétikus és gazdaságos megoldást, mely egycsapásra népszerűvé vált a világ több mint 20 országában.

   Sikere abban rejlett, hogy nagyon jó áron kínált látványos és tökéletes megoldást a hajritkulás elfedésére. A Tparting ugyanis egy babapiskóta alakú ragasztócsíkra applikált prémium kategóriás póthaj, amely mosástól mosásig hordható, tehát nem kell minden lefekvéskor levenni, emellett stabil rögzítést is biztosít a ritkuló hajon, így  összedolgozva az eredeti hajjal szép és esztétikus megjelenést kölcsönöz viselőjének. 

   Mivel a piacon egyáltalán nem volt ehhez fogható  esztétikus és megfizethető áru alternatíva hajhiány elfedésére, pillanatok alatt óriási népszerűségre tett szert Európa, Amerika és Ausztrália hajritkulástól szenvedő lakóinak körében.

   Gyenge pontjai azonban mindennek vannak. Hiszen a felhasználók igényei is mások. Ahogy a régi mondás tartja: „ahány ház, annyi szokás” Csak hogy konkrét példákat is említsünk: van aki a laposabb frizurákat preferálja és van aki a tupírosabbat. Van akinek praktikusabb ha minden mosásnál le és újra felhelyezi póthaját és van aki számára ez túl macerás.

   Talán ez motiválhatta Hollandiában a népszerű HairContrast mesterfodrászt Patricia Kleizent is, hogy kifejlessze azt a Tpartingot, amely minden igényt kielégít és egyformán nyújt megoldást minden fent említett korábbi problémára.

   Megszületett hát a Tparting Freestyle, amely sokkal szabadabb felhasználási lehetőséget biztosított viselőjének, hiszen laposabb és tupirosabb frizurákhoz is egyaránt használható és  speciális ragasztó csíkos technikájának köszönhetően, most már nemcsak mosástól mosásig, hanem akár 6 hétig is hordható.

   Ezért is tartjuk óriási dolognak a dán HairContrast anyacégünk gesztusát, hogy Dánia és Hollandia után a magyar felhasználók számára tette harmadik országként lehetővé Európában ezt a rendkívül népszerű terméket.

A lehetőség tehát adott. A kérdés csak az:  Te szeretnél-e élni vele?

Bővebb infók, ha felkeltettük érdeklődésed: http://haircontrast.hu/tparting/ 

Ha kapcsolatba szeretnél lépni velünk, hogy Neked is segíthessünk: http://haircontrast.hu/kapcsolat/

Íme a bizonyíték: vendégünk vallomása, aki több mint 100 kilóméterről jár rendszeresen hozzánk ezért az élményért!