Ha a feje tetejére áll...

Gondolatok egy előadás margójára.

November közepén volt szerencsénk Baján vendégeskedni a Revlon Professional bemutatóján és ha már ott voltunk, megismertettük a kedves érdeklődő fodrászokat a hajritkulásokat elfedő legújabb technológiáinkkal.

Érdekes volt figyelni az arcokat, reakciókat. Az ember ugyanis alapvetően máshogy viselkedik, hogyha kikerül megszokott kis komfortzónájából. Új helyen feszélyezettebb, visszafogottabb mint otthon, baráti körben, vagy hogy stílusosak legyünk saját fodrász szalonjában.

Erről egy régi történet jut eszembe, amikor még ifjú zenekedvelőként elmentem kedvenc együttesem koncertjére. A bulit nagyon élveztem, sőt hosszú évekig komoly hatással volt rám, ám ha valaki felvette volna videón a reakciómat, valószínűleg azt mondta volna, hogy ez az unott fószer mit lopja itt a levegőt a rajongók tombolása közepette.

Igen, mert mi sokszor ilyenek vagyunk. nem mutatjuk ki nyíltan, amit gondolunk, érzünk. Később csapódik le rajtunk, viselkedünk, megfelelünk. Az elvárásoknak, a helyzetnek.

Az előadás után lehetőség nyílt arra, hogy a hajhiányokat esztétikusan elfedő termékeinket közvetlenül is megnézhessék, megtapogathassák az érdeklődők, kérdéseket tegyenek fel, elmerülve a szakma rejtelmeiben.

Sokáig nem történt semmi, csak néma csend és hullaszag. Aztán megmozdult valaki... Ki nem találják, ki jött oda először... egy kedves fiatalember, akinek a szakmája szobafestő és mázoló volt. Az égvilágon semmit nem konyított a fejtetődúsításhoz,, csak fodrász barátnőjét kísérte el, hogy ne kelljen annak buszoznia. Csillogó szemmel tekintett végig a kínálaton, még kérdezett is. Nagyon jópofa szitu volt, mégis zseniális..Megtörte ugyanis a varázst. Szép lassan elkezdtek szivárogni a fodrászok az asztalhoz és néhány perc múlva csínos kis szakmai meeting alakult ki a helyszínen.

Ugye?

Milyen az, amikor nemcsak a termék, de a világ is a feje tetejére áll..:-)

img_0765.JPG

Az említett terülj asztalkám..:-)

15145236_1250487255024369_278827729_o.jpg

...és a bemutató.

Te, kedves olvasó, ritka szerencsés helyzetben vagy most. Otthon a számítógép előtt űlve, vagy ágyban fekve a telefonodat nézegetve, nyugodtan átgondolhatod, mennyire érdekel Téged a hajritkulás és annak megoldása.

Ha egyszer úgy döntessz, hogy igen, keress minket és mi szeretettel várunk, segítünk mindenben.

Addig is - hogy jobban elmélyedhess a témában - egy kis olvasnivaló: http://haircontrast.hu/tparting/