A dán királyi család ajánlásával...

Nem csak kiváltságosoknak...

Egyszer volt, hol nem volt, élt Dániában egy rendkívűl lelkes és szorgalmas úriember, aki arra tette fel minden szabadidejét, hogy kis laboratóriumában jobbnál jobb hajápoló termékeket kisérletezzen ki. Célja az volt, hogy olyan produktumot tehessen le az emberek asztalára, amik nemcsak jó minőségűek, hanem egyediek is. A szorgalmas munka meg is hozta gyümölcsét, hiszen "gyermekei" akiket féltó gonndal kisérletezett, ápolt, fejlesztett szép lassan egyre népszerűbbek lettek nemcsak hazájában, hanem a nagyvilágban is. ...és ahogy az ilyenkor lenni szokott a jó dolgokkal, felfigyelt rá kis hazájának legnagyobb méltósága is. Nyomban szalasztotta is udvari fodrászát, hogy nosza rajta szerezzen be számára a jófajta cuccból, hisz a legnagyobbaknak ugyebár kijár a legjobbakból is. Így lett aztán néhány év leforgása alatt a kis laboratóriumban létrehozott kincsből világhírű portéka.

Eddig a történet, ami valóban meseszerű sztori, a dán HairContrast cég egyik büszkesége. No de térjünk rá a lényegre, mert az eddigiek alapján azon sem csodálkoznék, ha nem Te, hanem Kislányod érdeklődését keltette volna fel az eset..:-) Akkor most mi is a szitu?

A helyzet az, hogy a HairContrast nemcsak póthajakkal foglalkozik, hanem fontos számára az is, hogy ezeket a póthajakat hosszú távon és teljes megelégedéssel használhasd. Ehhez viszont profi hajápoló termékek kellenek. Itt jön a képbe a WHITEMINERAL, a dán cég prémium kategóriás hajápoló családja. A legszebb az egészben, hogy annak ellenére, hogy elit kategóriába tartozó termékekről beszélünk, az ára egyáltalán nem felsőkategóriás... Jól hangzik ugye?

Mint egy mese..:-) Ez volt az első fejezet, de a történet folytatódik... Hamarosan új és izgalmas vízekre evezünk, ahol egyre több minden derül majd ki erről a titokzatos termékcsaládról. De ne aggódj a végét illetően. Mi már ismerjük azt, úgyhogy garantáljuk, hogy happy end-del zárul..:-)

whitemineral.jpg