Kettőn áll a vásár!

Ha fejtetődúsítás témakörében kíváncsiskodik a kedves érdeklődő és eljut hozzánk, a különböző ismertetők átolvasása után úgy találja majd, hogy a Tparting lesz az,a HairContrast termék, ami hajritkulására megoldást kínál. Ez pontosan így is van. 

Vagy mégsem...?

Van még egy.... mondta annak idején halálos ágyán Yoda mester a bambán, tátott szájjal rábámuló Skywalkernek a Star Wars-ban. ...és ez igaz most is. Az elfeledett és eldugott titkos adu ász szerepében viszont Leia hercegnő helyett egy másik sztár, népszerű Star Collections csatos póthajunk a BounceBounce szerepel.

Akkor jó ez is fejtetődúsításra? - kérdezhetné most joggal kedves olvasónk.

A válasz igen! Ha ugyanis nem ragaszkodik a kedves vendég a 100% emberi haj változathoz, elbírják hajszálai a csatos illesztéseket, akkor a kitűnő minőségű selyemszálból készített BounceBounce-t is melegen ajánljuk. Egyrészes hálós megoldásával, a hálókon keresztül gyönyörűen összedolgozható a selyemszál az eredeti hajjal.

Minden további kommentár helyett álljon itt két kép: egyik kedves vendégünk ezt a fejtető dúsításos megoldást választotta, így meg tudjuk mutatni miként nézett ki frizurája a felhelyezés előtt és után.

Hölgyeim! Tessék választani. Kettőn áll a vásár..:-)

További infók hivatalos HairContrast weboldalunkon:

http://www.haircontrast.hu/termekeink/star-collection/bounce-bounce